Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Día del Caqui se centra en aspectos técnicos en Valencia
Es confirma novament a SmartFreshSM com l'eina de gestió de qualitat que ofereix major flexibilitat de màrqueting

El Dia del Caqui se centra en aspectes tècnics a València

Font: Agrofresh03/10/2011
A causa del constant creixement del mercat d'exportació per als caquis espanyols i el seu enviament a països cada vegada més llunyans com Canadà, la preservació de la qualitat general a llarg termini d'aquesta fruita sensible a l'etilè és un dels reptes més importants de la indústria. Aquesta aspiració va ocupar novament el primer plànol en el Dia del Caqui que AgroFresh va organitzar el passat 23 de setembre a València amb el seu agent comercial Tecnidex i en col·laboració amb el Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) i el consell de la Denominació d'Origen Caqui Español.
Control de fongs: la tecnologia SmartFreshSM ha estat la primera a recolzar la indústria ajudant a l'equip sud-coreà a comprendre millor aquest dany...
Control de fongs: la tecnologia SmartFreshSM ha estat la primera a recolzar la indústria ajudant a l'equip sud-coreà a comprendre millor aquest dany.

El Dia del Caqui, que AgroFresh ha vingut organitzant tradicionalment cada any des de 2007, està començant a convertir-se en un esdeveniment industrial suprarregional i va reunir aquest any a més de 100 participants. AgroFresh va convidar per primera vegada a investigadors sud-africans i a alguns clients italians a participar en aquest seminari d'un dia sobre el manteniment de la qualitat i informació sobre els mercats d'aquesta fruita. Si bé la finalitat original d'aquest esdeveniment iniciat per AgroFresh consistia a presentar la seva tecnologia d'emmagatzematge SmartFresh al mercat del caqui espanyol i posar en relleu els valuosos beneficis de manteniment de SmartFresh per als caquis, AgroFresh ha vingut ampliant l'abast d'aquest esdeveniment amb el pas dels anys i ha inclòs presentacions sobre la prevenció d'altres trastorns a càrrec d'altres instituts d'investigació. El problema fúngic en els caquis, una de les tasques amb les quals la indústria ha de fer front regularment, va anar immediatament afrontat per AgroFresh, que va utilitzar els resultats de Corea del Sud per ajudar als seus clients espanyols a comprendre millor aquest dany. Aquest any també, les discussions no es van centrar únicament en SmartFresh, sinó també en els nous resultats obtinguts en el control de fongs en els caquis i l'ocupació de tècniques d'irrigació relacionades amb tractaments posteriors a la collita.

AgroFresh fomenta enèrgicament la perspectiva sobre el mercat internacional i la investigació perquè la seva experiència amb el Sistema de Qualitat SmartFresh en diversos cultius ha demostrat en els últims anys que els clients obtenen els màxims beneficis en escoltar i aprendre d'un conjunt d'experts locals, regionals i internacionals. En opinió de María Matilla, directora d'Operacions Europees, aquestes perspectives d'investigació vénen amb el servei i formen part del compromís amb els clients. El negoci per AgroFresh a Espanya, igual que en altres països, mai s'ha limitat a vendre simplement SmartFresh, sinó a ajudar a agricultors, empacadores i expedidors a millorar el volum comercialitzable general (pack-out) de fruites de qualitat. AgroFresh, que ven SmartFresh en més de 40 països en l'actualitat, considera que està ben situada per proporcionar a la indústria de la fruita noves aportacions sobre tractaments posteriors a la collita, emmagatzematge i transport, perquè SmartFresh és una tecnologia que serveix de complement als programes integrals i objectius de gestió de qualitat de la fruita. En efecte, sempre s'ha usat SmartFresh en el marc d'una estreta col·laboració amb clients i investigadors.

Imatge de la jornada
Imatge de la jornada.
Per descomptat, aquesta jornada també va ser propícia per informar als clients sobre els més recents avanços de l'última temporada i les recomanacions d'ús de SmartFresh en aquestes fruites sensibles: l'ús de SmartFresh creix constantment en la indústria espanyola del caqui perquè ha demostrat regularment demorar l'estovament d'aquesta fruita durant el seu emmagatzematge, al llarg de la cadena de subministrament i durant el període de conservació. Gràcies a SmartFresh, els clients han pogut vendre caquis de la varietat Rojo Brillant i altres varietats fins a mitjan gener, mentre que normalment sol ser necessari haver venut ja a mitjan desembre la fruita emmagatzemada amb els mitjans habituals. Aquesta diferència ajuda als agricultors i expedidors a estendre les seves campanyes de màrqueting i obre noves possibilitats de vendes internacionals.
Fermesa després de 21 dies de conservació a 15 °C i 6 dies de vida comercial
Fermesa després de 21 dies de conservació a 15 °C i 6 dies de vida comercial.
Fermesa després de 40 dies de conservació a 1 °C i 6 dies de vida comercial
Fermesa després de 40 dies de conservació a 1 °C i 6 dies de vida comercial.

Els efectes positius sobre la reducció dels danys causats pel fred porten amb si una quantitat significativament major de fruita sana i un major rendiment quant al volum comercialitzable per als clients.

40 dies a 1 °C + 5 dies a 20 °C
40 dies a 1 °C + 5 dies a 20 °C.

Així mateix, els participants en el Dia del Caqui van manifestar gran interès en les anàlisis dels mercats d'Itàlia, Israel i Sud-àfrica que María Matilla va presentar en la sessió de tarda per ajudar als clients a comprendre millor la producció, els canvis dels mercats i les oportunitats d'exportació. El millor manteniment de la fermesa amb SmartFresh, independentment de si es tracta d'un període d'emmagatzematge de dues setmanes o de dos mesos, i l'important manteniment de la qualitat durant l'exposició de les fruites a temperatures de fins a 20 °C durant 9 a 10 dies són sens dubte valors afegits molt benvolguts a l'hora de seguir expandint el creixent mercat del caqui espanyol.

Caquis durant la recol·lecció i 9 dies després a 20 °C
Caquis durant la recol·lecció i 9 dies després a 20 °C.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades