Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La V Gama se impone en los FLIA 2014
El 'BBQ Grill Mix' de l'empresa suïssa Eisberg aconsegueix el prestigiós guardó

La V Gamma s'imposa en els FLIA 2014

Redacció Interempresas21/02/2014

Un dels moments àlgids i amb el qual es ve posant el punt i final a les últimes edicions de Fruit Logistica és l'anunci del guanyador del Premi Fruit Logistica Innovation Award (FLIA). Deu innovacions nominades i un sol guardó per al producte que més ha cridat l'atenció entre els milers d'assistents al saló, que van tenir l'oportunitat de votar-ho durant els dos primers dies de fira. El premi va ser finalment pel BBQ Grill Mix, de la companyia suïssa Eisberg, un nou producte de V Gamma per als entusiastes del sabor barbacoa.

Imagen

El 'BBQ Grill Mix', de l'empresa suïssa Eisberg, és un producte totalment nou de V Gamma. Introduït al mercat a la fi de 2012, presenta una ràpida i fàcil solució per als amants de les verdures en les barbacoes. Aquesta solució de mix de verdures llestes per rostir s'ofereixen en un contenidor d'alumini reciclable, llistes per posar-les sobre la graella o també en el forn. Les peces de verdura estan envasades al buit amb una làmina especial, per allargar d'aquesta manera la frescor del producte i millorar la seva presentació en el prestatge. La làmina es pot retirar fàcilment de la pell de les verdures abans de rostir-les.

“Rebre el Premi a la Innovació que atorga Fruit Logistica és per a nosaltres un honor. Ens anima a continuar en la mateixa línia”, va confessar en la cerimònia de lliurament Lorenzo Pileri, director general d'Eisberg.

Imagen
El segon lloc, escollit també pels visitants a Fruit Logistica, va ser para 'Oriental Mixed Living Saleu', de la companyia britànica Harvest Saleu. Aquest producte ofereix una combinació única de coriandre, pak choi, mostassa i tatsoi. L'empresa italiana Aureli es va alçar amb el tercer lloc amb les seves “molles vegetals”. Aquestes verdures empanades sense gluten s'elaboren sense conservants i estan disponibles en diverses varietats: pastanaga, remolatxa, api i espinacs.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades