Taderem, S.L. - Impressores serigràfiques

Siasprint Service Pubb Multifórmula

Màquina de serigrafia multicolor: proveït d'un grup de llums que efectuen un moviment transversal

Fotografia de Màquina de serigrafia multicolor

Un sistema innovador patentat permet a l'operari una absoluta senzillesa d'utilització, passant fàcilment des de fulles de poc grossor fins a materials rígids de 7/8 mm, encara que no siguin perfectament plans, sense cap tipus de regularització.

El revolucionari sistema No Puller/Pusher permet obtenir el registre lateral automàtic, sense el tradicional enquadrament lateral mecànic. Un sistema patentat de rotació del grup racla/contraracla, permet la regulació de la racla directament en el panell de comandaments sense cap intervenció manual. Un sol operari i per un sol costat de la màquina pot substituir la racla i la contra racla, a un màxim de 120°. El canvi s'efectua ràpidament i sense cap esforç. La Multifórmula està proveïda d'un grup de llums que efectuen un moviment transversal pel que fa a l'avanç de la fulla. El recorregut del grup de llums és corresponent a la longitud de la fulla segons les dimensions de la mateixa, quedant els llums en espera efectuant la paràbola un gir de 180° sense emetre irradiacions. La potència també és reduïda tant en el túnel com en el vacuum.

Amb la multifórmula es poden anar acoblant mòduls, permetent imprimir d'1 a 6 colors. És suficient afegir 1 o més mòduls per obtenir així una ràpida i nova línia per a l'exigències de producció.