OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Guillotines trilaterals

Horizon HT-80

Guillotina trilateral per a llibres: sòlida i precisa

Fotografia de Guillotina trilateral per a llibres

Horizon Internacional, empresa representada per OPQ Systems, desenvolupa la guillotina trilateral HT-80. Aquesta guillotina substitueix el model HT-70, al mercat des de fa més de 15 anys.

En aquest equip, totalment automàtic, les mesures del llibre, s'introdueixen a través d'un mesurador electrònic el qual transfereix les cotes del llibre a la guillotina. La mesura final del llibre s'introdueix a través de la pantalla tàctil. Les diferents seccions de la guillotina s'ajusten automàticament. La guillotina trilateral està construïda en una sòlida peça de fosa, el que li confereix una gran solidesa i precisió.

Aquest model està dissenyat per a l'entorn de l'enquadernació de llibres sota demanda, gràcies als seus canvis de format ràpids: en menys de dos minuts la guillotina està preparada per treballar. El gruix dels llibres, individuals o bé apilats no importa, i l'avançat sistema de control del picó electrònic permet tallar gruixos diferents sense realitzar cap ajustament.

La HT-80 pot connectar-se en línia amb la enquadernadora Horizon BQ-470 per optimitzar la producció de l'enquadernació. També pot connectar-se a qualsevol enquadernadora del mercat.

A més, aquesta guillotina pot connectar-se al flux de treball CIP ¾: JDF gràcies a l'interface d'Horizon pXnet.

Els diferents accessoris que li poden afegir són:

· Introductor digital de mesures.

· Cinta de sortida en acordió.

· Guia d'entrada manual.

· Sistema d'extracció de retallada automàtic.

· Unitat de ruixat d'esprai de silicona.