Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a OMC elige a Duplo para ser su distribuidor
OMC també els oferirà servei tècnic i postvenda

OMC elegeix Duplo per ser el seu distribuïdor

Redacció Interempreses02/11/2009

2 novembre 2009

OMC es converteix en distribuïdor i importador exclusiu de Duplo a Espanya, amb total cobertura nacional, oferint al seu torn la seva corresponent servei tècnic i postvenda (assistència tècnica, recanvis originals i possibles consumibles).

"És evident que el 2009 està sent un any complicat. Tota època de crisi comporta perills però també oportunitats i, moltes vegades, la distància entre un o altre està en la ment i en l'habilitat que tinguem per a desenvolupar-nos en aquest entorn. La crisi obre portes a algunes opcions que eren, fins llavors, impensables. Aquest ha estat el nostre cas amb Duplo "comenta Enrique R. García; director comercial de OMC.

Doble DPB-500
Doble DPB-500.

Dins de la seva gamma de productes destaquen, entre d'altres:

  • Trens de filferro, totalment automàtics de 4 equips modulars donant una línia de creixement i solucions d'acabat tant per a l'impressor offset com digital, que inclou el seu model nou Duplo System 3500, sistema d'alçat i creació de fullets, flexible i productiu, capaç de produir diferents estils de fullet sense complicacions, en tirades curtes o llargues. La seva filosofia modular permet ampliar l'equip a mesura que les necessitats de l'usuari canvien, afegint torres d'alçat addicionals o arribant fins al sistema complet System 5000.
  • Vernís UV, Duplo Ultra 250a. Equip d'envernissat fora de línia que permet aplicar envernissat UV a fulls impresos mitjançant el procés digital o offset. És una solució robusta per a aquells impressors que desitgin oferir un valor afegit als seus impresos sense recórrer a tercers i amb un cost menor que el laminat. Configuració totalment automàtica.
Digital System DSF-5000, tàndem PC
Digital System DSF-5000, tàndem PC.
  • Hendidores / Talladores destacant el seu nou model, d'alta gamma, Duplo DC-645 dirigida al mercat digital de color. Reconeguda com una unitat d'acabat digital de primer ordre per molts impressors digitals. Ofereix funcions de fes, tall longitudinal i transversal en una sola passada, i obre les portes a la gestió en xarxa mitjançant l'opció de connectivitat JDF. Per tot això, la DC-645 és la màquina ideal per a aquells impressors que busquin una inversió segura i poder satisfer els requisits de la producció de tirades curtes i treballs amb lliuraments ajustades.

  • Enquadernadora de Rústica Du-Binder 500 amb encolat PUR. Una enquadernadora d'una sola mordassa que ofereix precisió i seguretat per a tot tipus d'aplicacions impreses mitjançant procés offset i digital. La DPB-500 PUR és totalment automàtica, de manera que l'operari només ha d'accedir a una de les 20 memòries de treball a través de la pantalla tàctil. Tots els paràmetres del llibre es carreguen en 30 segons, amb la màxima productivitat i precisió en tot moment. La DPB-500 PUR es pot programar per adaptar diferents especificacions com el gruix del llibre, l'encolat lateral i el ranurat de les cobertes.
Enrique R. García: “Duplo disposa d'una gamma compacta i molt bé definida que ens permetrà treballar tots dos mercats, offset i digital”

"L'elecció de Duplo no ha estat fruit de l'atzar. La seva gamma de productes encaixa perfectament en el nostre nou projecte digital, de la mà de MGI, i complementa i reforça la nostra proposta comercial al mercat offset. Doble disposa d'una gamma compacta i molt ben definida que ens permetrà treballar ambdós mercats, offset i digital, d'una forma més eficient. D'aquesta manera, el nostre nou projecte digital neix amb una base sòlida, disposant d'una oferta completa ja sigui en impressió i / o acabat "remarca Enrique R. García.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Artes Gráficas

    18/09/2024

  • Newsletter Artes Gráficas

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis