Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El segundo Congreso de Fespa España tendrá su última etapa en Madrid el 20 de marzo

El segon Congrés de Fespa Espanya tindrà la seva última etapa a Madrid el 20 de març

17/03/2014

17 de març de 2014

El II Congrés de Fespa Espanya s'està celebrant aquest any en format de roadshow. Ja ha estat aquest mes de març a Bilbao (dia 13) i Barcelona (dia 17), i arriba aquest dijous dia 20 a Madrid. El roadshow és un esdeveniment que recorre diferents ciutats amb la finalitat de promocionar una marca o impulsar un sector. Els roadshows de Fespa Espanya compleixen tots dos objectius. Aquesta gira està concebuda per promocionar a les empreses d'impressió digital en gran format i serigrafia del nostre país i proporcionar-los noves idees, al mateix temps que es possibiliten possibilitats de cooperació, que contribueixin a dinamitzar el seu funcionament i els generin noves oportunitats de negoci.

A Bilbao i Barcelona les jornades ja han comptat amb una assistència estimable de públic i han suscitat un especial interès per part dels assistents en relació a les taules de negoci generades en els mateixos, així com en el concepte de venda proactiva aplicada a tots els integrants de l'empresa.

II Congrés de Fespa Espanya (Bilbao)
II Congrés de Fespa Espanya (Bilbao).
La gira d'aquests esdeveniments finalitza el 20 de març a Madrid. El format consisteix en una jornada de matí amb una pausa cafè. L'esdeveniment comença amb una presentació dels nous serveis i projectes a desenvolupar per Fespa Espanya, la finalitat dels quals és que derivin en solucions concretes per a les empreses associades a aquesta entitat.

La primera ponència versarà sobre el que espera el client del proveïdor d'impressió. Durant la mateixa es presentaran les conclusions de l'estudi realitzat per Fespa Espanya a través d'un panell de clients que abasta tot l'espectre de la indústria del mateix: des d'agències de publicitat a compradors directes d'impressió de grandària gran, així com petites i grans marques.

Després pertocarà per conèixer les últimes tecnologies i aplicacions de la impressió digital. La sessió està patrocinada per HP i en la mateixa es mostraran experiències de resultats en diversos mercats com a punt de venda, decoració d'interiors, tèxtil, personalització i uns altres. És a dir, casos pràctics i històries d'èxit relacionats amb aquestes noves tecnologies i tendències en el sector. El següent pas del roadshow estarà enfocat en com fer créixer el nostre negoci a través d'aliances estratègiques i col·laboració entre els participants.

L'objectiu és buscar les sinergies i col·laboracions entre els associats a través d'un coneixement dels productes i serveis que realitza i ofereix cadascun. En el cor de la jornada pertocarà per a una pausa cafè a la zona expo.

Amb la mitjana demà s'analitzarà en què pot millorar la meva empresa i com pot fer-ho per adaptar-se a les noves necessitats de mercat. Aquesta part de fòrum és molt dinàmica i implica la interactuación dels assistents, ja que es realitzarà mitjançant un treball en grups. En els mateixos, s'anotaran les necessitats de cada empresa i s'analitzaran els trets que defineixen el mercat (els clients) actual de la indústria de serigrafia i impressió digital, conforme a les conclusions de l'estudi realitzat per Fespa Espanya, amb un panell de clients que consumeixen impressió gràfica, tèxtil i industrial.

La filosofia d'aquest espai se centra a recopilar, ordenar i depurar idees concretes que derivin en solucions concretes per a les empreses participants. L'última ponència de l'esdeveniment abasta 45 minuts i el seu títol parla per si solament: ‘Integrar la venda proactiva en el negoci: tots som venedors’. Què és més fàcil, captar nous clients o rendibilitzar els que ja tenim? En aquest espai s'analitzarà el concepte de venda proactiva, que comporta la integració del procés de venda en la cúpula de l'estratègia del negoci.

Així mateix, s'abordarà la importància de tenir un coneixement tècnic del procés productiu a l'hora de vendre i la forma d'aconseguir que tots els empleats del negoci participin del procés de venda i es converteixin en venedors de l'empresa.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Artes Gráficas

    18/09/2024

  • Newsletter Artes Gráficas

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis