Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hach Lange lanza un colorímetro portátil y resistente para analítica de aguas en campo
Generació DR 900

Hach Lange llança un colorímetre portàtil i resistent per a analítica d'aigües en camp

Redacció Interempresas20/06/2013
Hach Lange ha desenvolupat una nova generació d'instruments portàtils per a analítica d'aigües en camp: el colorímetre portàtil DR 900. El DR 900 permet accedir de forma ràpida i fàcil als mètodes analítics d'Hach més utilitzats i està llest per al seu ús en camp en totes les situacions.

El DR 900 és el resultat de l'evolució de la reeixida seriï DR 800 de colorímetres portàtils. Gràcies a les millores de la interfície d'usuari i les seleccions de menú, els usuaris poden accedir fàcilment als mètodes analítics d'aigües més freqüents en menys de quatre passos, la qual cosa els permet estalviar un valuós temps a l'hora de realitzar proves en el camp.

Colorímetre portàtil DR 900
Colorímetre portàtil DR 900.

El DR 900 és adequat per al seu ús en entorns difícils i adversos. Presenta una estructura sòlida i és resistent a l'aigua, pols, cops i caigudes. L'instrument compta amb una opció de pantalla retroiluminada per a entorns d'escassa il·luminació; aquesta opció s'activa amb solament prémer un botó. El DR 900 pot emmagatzemar les dades de fins a 500 mesuraments i incorpora un port USB, que permet transferir informació fàcilment a un ordinador o portàtil després d'un dia de treball en camp.

L'estalvi de temps és un avantatge addicional del nou DR 900: el colorímetre ofereix la capacitat d'analitzar 90 dels mètodes d'aigües utilitzats amb major freqüència, alhora que permet accedir a l'instant als seus mètodes favorits. Gràcies a les millores de la interfície d'usuari i les opcions de selecció de mètodes, amb aquest instrument, realitzar anàlisi de forma senzilla no és una excepció, sinó una realitat.

Empreses o entitats relacionades

Hach

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Artes Gráficas

    18/09/2024

  • Newsletter Artes Gráficas

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis