Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Cilindres per a claus

St15

Cilindre anticopias: està disponible en 8 colors

Fotografia de Cilindre anticopias
El cilindre St15 de Tallers d'Escoriaza, S.A.O., Tesa, ofereix protecció millorada davant les possibles còpies, ja que explica 3 formes diferents per a això: mitjançant patent d'invenció vàlida fins a 2024, mitjançant les estries (sobreelevadas que per a la còpia exigeixen afegir material) i mitjançant els seus sistema d'estria registrada que la protegeix per a tota la vida.

Aquest tipus de cilindre és altament valorat pel manyà, ja que cada centre tècnic disposa d'una estria exclusiva personalitzada a la seva zona.

El cilindre consta d'altres característiques afegides. Mitjançant un trepant es pot col·locar un inserit de color en el cap de clau. Està disponible en 8 colors. Inclou la possibilitat d'adjuntar en el cap una funda de color per millorar la imatge de la clau.

D'entre les seves característiques tècniques destaca per la seva àmplia gana de perfils i mesures: europeu, regulable, 682 (mecànic i elèctric), botó, etc. Està certificat segons la Norma EN1303 en el seu grau màxim. Porta passadors antiextracción: no permet l'ús de l'extractor. Té passador temperat i antitaladro en el cos, per protegir els contrapitones d'un atac amb trepant. Incorpora 16 pitons carregats a moll. L'embragatge antipàtic permet l'obertura de la clau quan una altra clau està ficada per l'altre costat. És de fàcil muntatge per a centres tècnics. Consta amb un sistema opcional de sistema modular que permet adaptar el cilindre a la mesura necessària, i també l'opció de protecció antirrotura mitjançant barra d'acer.