Ramarch, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ramarch, S.A.
Pol. Ind. El Collet, Calle E, 601 Apartado 41
12580 Benicarló (Castelló) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑964471716  
🖷:  +34‑964474251
w:  www.ramarch.es
Sistemes de muntatge per a la indústria del moble i la fusta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ramarch, S.A.

RAMARCH és una empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de sistemes de muntatge per a la indústria del moble i la fusta.

La constant evolució de l'empresa des de la seva fundació en 1930, ens permet oferir als nostres clients: una dilatada experiència, una contrastada presència al mercat internacional així com un servei integral de cooperació: disseny, enginyeria, desenvolupament i implantació dels nostres productes.Disposem d'unes modernes instal·lacions de 10.000 m², situades a Benicarló ( Castelló - Espanya ). L'equip humà està format per professionals altament qualificats que desenvolupa la seva activitat sobre la base d'un sistema integrat de Disseny, Gestió Industrial i de Qualitat.

La nostra política d'empresa es fonamenta en:

  • Oferir les solucions tecnològiques més avançades, segures i adequades.
  • Créixer de forma sostenible al mercat global, basant-nos en la nostra competitivitat i en el servei integral ofert als nostres clients.
  • Aplicar els nostres valors: Qualitat, Ètica empresarial, Innovació constant, Millora contínua i Respecte al medi ambient.