Aserma - Asociación Española de Gestores de Biomasas de Madera Recuperadas - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aserma - Asociación Española de Gestores de Biomasas de Madera Recuperadas
Recoletos, 13 - 1º Dcha
28001 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915944404  
🖷:  +34‑915944464
w:  www.aserma.org

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

L'Associació Espanyola de Recuperadors de Fusta, ASERMA, va ser constituïda en 1999 a l'empara de la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, CONFEMADERA.

ASERMA és l'organització empresarial encarregada de la representació, promoció i defensa dels interessos professionals de les empreses que al territori espanyol es dediquen a la recuperació i/o comercialització de residus i subproductes de fusta.

Els objectius de l'Associació són:

  • La defensa de la lliure iniciativa i la lliure empresa en el concert econòmic provincial, regional, nacional i internacional.
  • La dignificació de la figura de l'empresari.
  • La coordinació, representació, gestió i defensa dels interessos professionals, generals i comuns dels empresaris associats.
  • La protecció i la millora del medi ambient.

Les empreses associades a ASERMA són Gestors Autoritzats de Residus de Fusta per la Comunitat Autònoma a la qual corresponen segons marca la Llei de Residus 10/98 de 21 d'Abril.

A dia d'avui, ASERMA compta amb trenta-cinc empreses associades distribuïdes per tot el territori nacional.

La recuperació de fusta és important:

  • Perquè avui acaben en els abocadors milers de tones de fusta la recuperació de la qual evitaria la tala de milions d'arbres.
  • Perquè és necessari valorizar els residus per a un millor aprofitament dels recursos naturals i per respecte al medi ambient.
  • Perquè la sostenibilitat és usar racionalment els recursos naturals garantint la seva disponibilitat per a les generacions futures.
  • Perquè la lluita contra el canvi climàtic i el compliment dels compromisos de Kyoto exigeixen una actuació sostenible en tots els àmbits.