Felder - Tupís

Felder F 900M

Tupís: amb eix inclinable

Fotografia de Tupís
Les taules massives de fosa ofereixen, amb 1.200 mm, una gran superfície de suport amb la màxima estabilitat i poden ampliar-se fins a 2.500 mm, amb les provades extensions de fosa, per al mecanitzat de peces de gran grandària.

L'altura útil de 140 mm de l'eix de tupí i cinc velocitats ajustables sense escalonament de 3.500 a 10.000 rpm (16.000 amb l'eix d'alt rendiment de Felder), asseguren la màxima flexibilitat i uns resultats de fresat excel·lents amb qualsevol material. El provat sistema ràpid de canvi d'eix de tupí també produeix un notable augment de la productivitat: eixos de tupí amb eines premontadas per a treballs de fresat en sèrie i eixos de tupí amb diferents diàmetres poden canviar-se en segons. El bloqueig de l'eix de tupí pot manejar-se còmodament des de l'exterior.

La guia dels segments basculants patentats "Easy-Glide" compleix els requeriments més exigents del comerç i la indústria. En les guies dels segments basculants, un material sintètic especial, altament resistent, assegura una suavitat extrema i precisió a llarg termini. El sistema de guies basculants treballa sense necessitat de lubrificants i és absolutament impermeable contra la pols.

Amb escales inclinades cap a l'operador es poden llegir còmodament tots els valors. Els elements de comandament estan disposats ergonòmicament i són manejables intuïtivament. Amb l'orifici de taula de 320 mm, les eines de fresat de fins a 230 mm de diàmetre es poden canviar fàcilment, sense necessitat de desmuntar-les, i col·locar-les sota la taula de tupí durant el treball amb plafons. La presa d'aspiració integrada garanteix un lloc de treball net i les millors condicions de treball.

Disposa d'un ajust d'altura de l'eix de tupí elèctric. Per obtenir resultats de fresat perfectes, depenent de l'equipament, l'eix pot inclinar-se cap a enrere, entre 90 i 45 graus, mitjançant un volant amb rellotge digital o totalment electrònic. Per a un major confort de maneig, amb el paquet "Power-Drive" es poden controlar electrònicament l'altura i l'angle de l'eix de tupí de forma ràpida i precisa. En el botó giratori vostè regula l'ajust ràpid; l'ajust fi es realitza precís en desenes de mil·límetres amb un botó de comandament. Les xifres blaves de l'indicador LED li indiquen en la pantalla de comandament i en temps real el valor efectiu.

El sistema de Multi-regulació patentat garanteix a tot moment el guiat paral·lel del topall de fresat i permet un ajust ràpid segons el diàmetre de l'eina. Els ajustos fins exactes i la precisió de la repetició també estan garantits.