Talleres Corbins, S.L. - Compressors par a poda

Corbins Magnum

Equips pneumàtics para poda: àmplia gamma

Fotografia de Equips pneumàtics para poda
Tallers Corbins disposa d'una de les gammes més variades i extenses de compressors per la poda pneumàtica existents al mercat. La sèrie Alpha es compon d'equips acoblats als tres punts del tractor, equipats amb un xassís compacte i robust a més de diferents models de caps compresoras, segons les exigències d'utilització i calderines de 25 o 50 l, per a un treball continu i precís.

Les sèrie Magnum, de gran calderín, incorporen un acumulador d'aire a 15 bar, la qual cosa permet treballar amb el tractor parat durant hores. Es disposa de models suspesos o remolcats de 650 o 1.000 l.

La sèrie Greenline, tipus carretó (motocompresores), amb motor de gasolina de quatre temps, de plena autonomia, no requereix de cap tractor i per a zones de difícil accés, estan disponibles els models autopropulsados que permeten accedir a qualsevol àrea amb el mínim esforç.

La gamma es completa amb els motocompresores industrials amb calderines de 25, 50 o 100 l, per a totes les necessitats pneumàtiques exigides.

A més compta amb gran quantitat de tisores i accessoris per a treballs de poda i jardineria diversos.