Felder - Encoladora

Felder G 330

Encoladoras de cants: amb grup de fresat a ras i radial

Fotografia de Encoladoras de cants
Característiques:

- Panell de control amb pantalla LCD i teclat

- Ajustis de la temperatura de cua

- Reducció automàtica de la temperatura de cua

- Arrenqui i parada de les unitats

- Comptador de metres de cants

- Visualització dels intervals de manteniment

- Missatges d'error en text llegible

- Avanç per cadena per a peces: avanç exacte de la peça per cadena i per corrons d'entrenament en forma helicoïdal, cap rastre de rasguño sobre les superfícies de peces precioses de xapa.

- Calderin de cua: calderín de cua amb recobriment de teflón amb capacitat d'1,2 kg. Aplicació de la cua a través de corró amb regulació super fina.

- Unitat d'estrenyi: grup de pressió compost de corró de grans dimensions i un segon per assegurar la pressió òptima del material. Tot el grup està mecánimante tibat sobre un sistema ràpid "Quick" i es pot ajustar de manera fàcil i exacta. Amb la tensió de moll està garantit un resultat perfecte en tota la longitud i ample de la peça.

- Agregat de cort final: les guies lineals de precisió de la unitat de serra garanteix resultats de tall precisos. Felder no estalvia aquí en alta tecnologia i assegura amb el sistema de guia lineal la màxima precisió, durada i mínim manteniment del nou G 330.

- Grup de fresat a ras i radial: el gran avantatge de la combinació de dos agregats és que es redueix molt el volúmen de la màquina.

- Confortable i ràpid és el canvi entre fresat xamfrà per a cants fins i el de ràdios. la versió estádar es lliura amb maduixes de radi 2 mm.

- Rascadors de cua: elimina les últimes particulas o brutícies de la peça a treballar i assegura un resultat perfecte sense necessitat de retocs posteriors

- Unitat de poliment: acabat perfecte per a cants PVC i plàstics, devolviéndo la lluentor i color original del canto

- Peça acabada sense re-treballat: net, exacte i ­òpticament perfecte: Encolat de precisió de cants amb la G 330.