Werzalit España y Portugal, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Werzalit España y Portugal, S.L.
Torrent, 40 Baixos
17430 Santa Coloma de Farners (Girona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑972877588   +34‑972877587  
🖷:  +34‑972843814
w:  www.werzalit.com/es
Fabricació de peces modelades industrials i elements de construcció innovadors.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Werzalit España y Portugal, S.L.

Werzalit GmbH + Co. KG, amb seu central en Oberstenfeld, a la regió alemanya de Baden-Württemberg, és una de les empreses europees líders en la fabricació de peces modelades industrials i elements de construcció innovadors.

Àmplia gamma de productes
Werzalit ofereix solucions individuals fetes amb materials de fusta d'alta qualitat a tot el món. La seva gamma de productes conté elements per a façanes i balconades, cartel·les de finestra, revestiments per a terrasses, taulers de taula per a exteriors, làmines de somier d'hagi d'alta qualitat i peces modelades industrials.

Per a la construcció i la indústria
Com a proveïdor de productes industrials, subministrem làmines de somier contrachapadas als fabricants de llits; així mateix, el nostre programa de producció també inclou productes semiacabados com la fusta multilaminar i la xapa de fusta, així com els nuclis d'encenall de fusta per a cadires d'oficina.
Però la secció més recent de productes per als segments industrial i de la construcció consisteix en l'ús del material de polímer de fusta S2.