Global Vacuum Presses - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Global Vacuum Presses
Av. Paret del Patriarca, 4 - Pol. Ind. Montcada III
46113 Montcada (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961526000  
🖷:  +34‑916408409
w:  www.globalvacuumpresses.com
Fabricant de premses de buit amb membrana, forns d'escalfament, premses de sublimació, premses hidràuliques per treballar la fusta i termoplàstics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Global Vacuum Presses

GLOBAL VACUUM PRESSES desenvolupa i produeix premses de buit, premses hidràuliques, forns de precalentamiento, eines especialitzades i màquines a mesura per al sector de les superfícies sòlides i de l'ebenisteria. Fundada fa 20 anys per Anton Nabuurs, l'empresa s'ha convertit en un líder de referència a la tecnologia del buit abastant els sectors de l'ebenisteria i la termoconformació de superfícies sòlides i altres termoplàstics.

GLOBAL VACUUM PRESSES és una companyia amb vocació internacional i de servei. Els clients poden beneficiar-se de la seva llarga experiència i sol·licitar el seu centre de servei per resoldre qualsevol dubte i afrontar nous desafiaments amb garanties. GLOBAL és la solució que permetrà fabricar fàcilment peces, fins ara impensables, amb un cost molt assequible.

Encertar i escollir GLOBAL – Qualitat, Servei i Formació Aplicada.

Els punts forts de GLOBAL no es limiten al desenvolupament i comercialització de màquines professionals, sinó que, principalment, es troben en l'aval que ofereixen els anys d'experiència en el sector i, sobretot, en la seva flexibilitat. GLOBAL proporciona un servei integral i d'alta qualitat amb solucions estudiades a mesura per a les indústries d'ebenisteria i de termoconformació. Sota el lema Qualitat, Servei i Formació Aplicada GLOBAL és la solució més simple, rendible i eficient per a productes d'alta qualitat, ajustada sempre a les necessitats reals del client. Això inclou el servei Post-Venda i la formació teòric-pràctica al seu exclusiu Centre de Formació.