Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Oerlikon Balzers-Elay Coating S.A., en la Biemh 2008
Pavelló 4 • Stand C-22

Oerlikon Balzers Coating SA, a la Biemh 2008

Redacció MU20/02/2008

20 febrer 2008

Oerlikon Balzers Coating SA participa una vegada més en la quinzena edició de la BIEMH amb dos productes recentment llançats al mercat: el recobriment de PVD de nitrur Balinit Arctic i d'altra banda, Balinit Aldur, una síntesi entre dues recobriments de provada eficàcia en un innovador sistema de doble capa amb característiques optimitzades.

Balinit Artic

Els recobriments de PVD de nitrur s'apliquen generalment per evaporació per arc a temperatures entre 400 i 450 º C. Ara, una tecnologia d'arc desenvolupada per Oerlikon Balzers permet recobrir a temperatures tan baixes com 200 º C. Actualment tres ben coneguts recobriments de nitrur estan disponibles a la versió Balinit Artic a baixa temperatura: Balinit A (TiN), Balinit D (CRN), i Balinit Futura Nano (TiAlN).

La sèrie Balinit Artic fa possible recobrir acers que treballen en fred i motlles d'acer per al processat de plàstic que normalment porten un revingut a 200 º C, així com aliatges de coure. Amb la sèrie de recobriments Balinit Artic els motlles i útils per a la indústria del plàstic i els útils per al punxonat i conformat poden recobrir sense por a la distorsió, pèrdua de duresa i reducció de la resistència a la corrosió. Els estris recoberts mostren una vida útil més llarga, simplifiquen i estabilitzen sofisticats processos de fabricació i, per tant, possibiliten millores en la productivitat en aplicacions del processament del metall i el plàstic.

Balinit Artic
Balinit Artic.

Balinit Aldur

Representa la reeixida síntesi entre dues recobriments de provada eficàcia en un innovador sistema de doble capa amb característiques optimitzades. Una capa base TiAlN perfectament adaptada assegura una excel lent adhesió i confereix una gran resistència mecànica. El recobriment nanocristal · lí de base AlCrN aplicat sobre la capa anterior assegura una excel lent duresa en calent, resistència a l'oxidació i propietats d'aïllant tèrmic.

En les fàbriques de producció on mecanitzen acers d'una duresa de 60 HRC o més les arestes de tall de les eines estan subjectes a tensions particularment altes, ja que les encenalls dels metalls durs ja no es tallen, sinó que es comprimeixen i trenquen sota severes condicions de temperatura i força. Les característiques tan particulars del Balinit Aldur prevenen que la calor que es produeix durant el tall pas a l'eina, mantenint, d'aquesta manera, on millor li ve al procés de mecanitzat: a la encenall.

Balinit Aldur
Balinit Aldur.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    18/09/2024

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis