Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hexagon Metrology, en la Biemh 2008
Pavelló febrer • Estand F-43 SIG-44

Hexagon Metrology, a la Biemh 2008

Redacció MU17/02/2008

17 febrer 2008

Hexagon Metrology presenta al pavelló 2 / F43-G44 de la BIEMH la nova versió de l'escàner Leica T-Scan. Es tracta del model TS-50, que pesa un 20 per cent menys i és un 30 per cent més petit que el seu predecessor. D'altra banda, Hexagon presenta Sheffield Atles, un MMC tipus gantry per a la inspecció precisa de peces de grans dimensions i fabricada a Vitòria, el braç articulat Romer Omega i el sistema de sensors de digitalització portàtils de llum blanca R-Scan, Optigo RE de Cognitens i el nou mini sensor sensible LSP-X1.

El volum de mesurament del del model TS-50 és de fins a 30 m, el fet que no sigui necessari preparar la superfície i la seva impermeabilitat a les condicions de llum ambiental segueixen sent les característiques clau que determinen la seva superioritat sobre altres solucions del mateix tipus

Una altra de les millores és l'optimització de les posicions de marcador per obtenir unes lectures 6DOF (6 graus de llibertat) més precises en tota la gamma de posicions de l'escàner. A més, el Leica T-Scan compta amb compensació de temperatura instantània per realitzar mesures en pràcticament qualsevol entorn. Els usuaris es beneficiaran d'un sistema de resposta millorat gràcies a un nou i intuïtiu conjunt d'indicadors LED situat a la part posterior de l'escàner que assegura informació precisa sobre la distància-a-objecte òptima per l'escaneig. Les milloressin l'ergonomia i l'optimització de disseny de la nansa fan que Leica T-Scan sigui el escàner portàtil més còmode del sector. El nou escàner treballa perfectament compenetrat amb el programari T-Scan Collect 6.0, que proporciona transferència de dades en temps real en la inspecció de núvols de punts i paquets d'enginyeria inversa com el Polyworks V10, de Innovmetric Software, Inc

Imagen

Atles, una MMC tipus gantry

Hexagon Metrology presenta la nova Atles, una MMC tipus gantry que ofereix la millor relació preu-prestacions per mesurar i digitalitzar peces de grans dimensions amb gran precisió. S'adapta a una gran varietat d'aplicacions d'inspecció en diferents àrees de mercat, com la indústria aeroespacial i eòlica, troquelerías i fabricants de motlles, fabricants d'engranatges de grans dimensions, etc.

Aquest nou model de màquina de mesurament per coordenades es fabrica íntegrament a Vitòria, a les instal·lacions de Vittek, utilitza tota la potència de la tecnologia pròpia de Hexagon Metrology, i es comercialitza a tot Europa amb la marca Sheffield.

Nou sensor LSP-X1
Nou sensor LSP-X1.

El nou mini sensor flexible

El nou sensor LSP-X1 forma part de la sèrie LSP-X que miniaturització la tecnologia dels sensors, de manera que és ideal per a les aplicacions amb

un sistema de presa de dades articulat.

LSP-X1 ha estat dissenyat segons els requisits actuals de les màquines de mesurament per coordenades amb pont mòbil per garantir uns millors resultats.

El sensor es presenta en dues versions, les dues es poden millorar amb agulles de diferents longituds. Els sensors, així com les agulles, es poden canviar automàticament amb els canviadors de sensor.

Nou Romer Omega amb R-SCAN
Nou Romer Omega amb R-SCAN.

Nou Romer Omega amb R-SCAN

Romer introdueix una nova solució completa i atractiva per a les aplicacions d'enginyeria inversa amb una relació qualitat-preu imbatible. El sistema és l'Omega 2025, un braç articulat ideal per a les aplicacions de mesurament de peces de metall, de fusta, aliatges, plàstics i materials similars.
Nou Romer Omega amb R-SCAN
Nou Romer Omega amb R-SCAN.

Digitalització i mesurament òptica en 3D

CogniTens presenta Optigo, un sistema de sensors de digitalització portàtils de llum blanca destinats a la indústria de l'automòbil.

Optigo és una solució precisa i sòlida que ja està sent utilitzada pels fabricants automobilístics d'Alemanya, Estats Units i Àsia.

El sistema Optigo destaca per la seva baixa sensibilitat als canvis d'il luminació ia la llum de l'ambient, no s'ha de preparar la superfície i és insensible a les vibracions de l'estructura, la qual cosa permet mesurar fins i tot amb maquinària pesada. Optigo porta un programari que li permet realitzar anàlisis dimensionals molt bons d'aliatges, matrius de prova i còpies, la producció de carrosseries i acoblaments.

Digitalització i mesurament òptica en 3D
Digitalització i mesurament òptica en 3D.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    08/05/2024

  • Newsletter Madera

    24/04/2024

Enllaços destacats

Fimma / Maderalia - Feria de Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis