Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Felder abre sus puertas en España para mostrar sus últimas novedades
Nombrosos clients interessats en la maquinària del grup austríac es van congregar a l'Open house celebrat del 10 al 12 d'abril a les instal·lacions de Rubí (Barcelona)

Felder obre les seves portes a Espanya per mostrar les seves últimes novetats

Meritxell Jaén16/04/2008

16 abril 2008

Per tercera vegada consecutiva per Felder , la firma ha dut a terme una jornada de portes obertes per establir contacte directe amb compradors i clients i mostrar els seus productes, així com les últimes novetats disponibles al mercat. Aquesta vegada la jornada es va celebrar a la seu que l'empresa austríaca té a la localitat barcelonina de Rubí des de fa gairebé un any.
Assistents a la jornada tècnica de portes obertes de Felder a Rubí
Assistents a la jornada tècnica de portes obertes de Felder a Rubí.
La jornada tècnica de portes obertes Felder Tek es va celebrar els passats 10 a 12 del abril de 2008. Durant els tres dies que va durar l'esdeveniment, les instal·lacions de la firma a Rubí van ser freqüentades per una gran quantitat de clients molt interessats que es volien informar a propòsit de la qualitat de les màquines del grup, veure les màquines i conèixer les últimes novetats. Tot això va ser possible gràcies a les explicacions donades i el bon tracte facilitat per Lluís Biosca, Cap de Vendes a Espanya; Georg Mahmutovic, responsable de zona a Catalunya per Felder, i Thomas Walder, responsable per a Espanya de la companyia.
Georg Mahmutovic, responsable de zona a Catalunya per Felder, va comentar als assistents tot el relacionat amb la maquinària del grup...
Georg Mahmutovic, responsable de zona a Catalunya per Felder, va comentar als assistents tot el relacionat amb la maquinària del grup.
Mahmutovic va explicar a Interempreses que l'Open house que ha celebrat el grup a Rubí "han anat clients que ja ens coneixen i vénen a ultimar la venda i altres que ens veuen per Internet i vénen a preguntar com si fos una botiga". Per la seva banda Thomas Walder, responsable per a Espanya de Felder, va manifestar que amb aquestes accions es pretén "augmentar el coneixement del client, la notorietat i que la gent sàpiga que estem aquí, que no som una empresa físicament establerta aquí però que donem resposta mitjançant un equip de comercials i un equip tècnic que treballa a Rubí ".

Novetats presentades

Al llarg dels més de 300 metres quadrats d'exposició disponibles a la filial barcelonina de Felder, la companyia va mostrar màquines combinades, individuals i semi-combinades. D'entre les novetats més rellevants destaquen la escairadora Format-4 x motion, una màquina presentada a la fira FiMM 2007, de gran pantalla tàctil de 10,4 ", que inclou una sèrie de possibilitats com, per exemple, l'opció de connectar-se a la xarxa de producció. Un altre punt destacat és l'accionament dels tres eixos simultàniament que facilita un gran estalvi de temps.
Altres característiques importants d'aquest model són els segments d'inclinació que estan lliures totalment de greixatge. Aquí s'utilitza un material sintètic d'última tecnologia que no demana cap gota de greix. Això realment és un gran avantatge perquè la barreja d'encenall i greix és un gran problema en cada taller. El model Format-4 x motion convenç pel sistema de guiat del carro de formats, el maneig, el disseny i el preu molt atractiu que temporalment porta un suport especial de fàbrica. Així mateix, incorpora el sistema de guia i els segments d'inclinació una garantia de fàbrica de 6 anys.
També hi ha novetats en la sèrie Felder 700 i 900, amb perfeccionaments importants de la línia pesada Format-4. Les màquines Felder vénen equipades de sèrie amb els mateixos elements d'accionament que no s'ha de greixar i disposen d'un maneig molt suau.
Una altra novetat de la tercera jornada tècnica Felder Tek va ser la presentació oficial de la encoladora de cants portàtil Fork 200. Les característiques més importants d'aquesta màquina són el seu senzill maneig, els seus bons resultats, el seu ús versàtil i la possibilitat d'aplicar cada tipus de cant. La Fork 200 es pot utilitzar com a màquina estacionària i per a treballs especials. Destaca el seu ús sobre peces rodones o corbades. Permet treballar de manera còmoda i fàcil peces especials.
La encoladora de cantells Fork 200 es va presentar oficialment a l'Open house de Felder a Rubí
La encoladora de cantells Fork 200 es va presentar oficialment a l'Open house de Felder a Rubí.
Des Felder animen als interessats a visitar aquest tipus de jornades tècniques i confirmen que el pla previst és organitzar la propera tardor la següent Felder Tek. Mentrestant les portes seguiran obertes a Rubí per a atendre qualsevol demanda.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    18/09/2024

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis