Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Lorena Albella, directora de Marketing de easyFairs Iberia

“El nostre concepte de fira permet realitzar el treball de diversos mesos en tan sols dos dies”

Entrevista a Lorena Albella, directora de Màrqueting d'easyFairs Iberia

Nerea Gorriti21/12/2011
En un moment en el qual moltes empreses es qüestionen la rendibilitat de participar en una fira convencional, arriba el nou concepte d'easyfairs des d'Europa. I ha vingut per quedar-se. La seva experiència en altres àrees industrials els ha portat a creació de fires, com la de l'easyFairs Restauració Moderna que mostrarà les tendències en alimentació urbana, col·lectivitats, catering i equipament. La segona edició de easyFairs Restauració Moderna tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer de 2012 en el recinte firal d'Ifema i espera l'organització que sigui, de nou, un èxit.

La fórmula d'Easyfairs està collint els seus fruits com a alternativa a la fira convencional. Defineixi el perfil del saló…

Els dies 15 i 16 de febrer de 2012 easyFairs Restauració Moderna reunirà en el pavelló 2 d'Ifema als professionals del sector de la restauració i l'hostaleria. Es tracta d'un saló exclusivament professional que ofereix solucions d'alimentació urbana, col·lectivitats, catering i equipament. És, en definitiva, una plataforma comercial eficient en la qual realitzar el treball de diversos mesos en tan sols dos dies.

Imagen

El saló facilita als expositors un contacte cara a cara, àgil i productiu per fer negocis i augmentar la seva xarxa de contactes, amb un format de stand igual per tots i fórmula tot inclòs que permet obtenir una clara tornada de la inversió. Els expositors poden trobar en un únic espai, compradors procedents dels diferents àmbits de la restauració, tant organitzada com a independent, així com col·lectivitats i catering. Directors de compres de cadenes i franquícies, gerents de restaurants, hotels, bars i cafeteries, caps de compra de col·lectivitats i catering, en definitiva, professionals amb poder de decisió de compra.

D'altra banda, el format reduït del saló, de fàcil recorregut, permet al visitant trobar solucions globals per als seus negocis de restauració en només unes hores, la qual cosa sens dubte comporta un altre avantatge afegit més.

Quin, al seu criteri, és la clau d'èxit d'aquest tipus de salons?

easyFairs ha recuperat l'essència de les fires, que és simplement fer negocis. Per això els nostres salons són exclusivament professionals i ofereixen tant a l'expositor com al visitant un format efectiu en temps i cost.

easyFairs Restauració Moderna reuneix en un únic espai i en tan sols 2 dies a decisores de compra dels diferents àmbits de la restauració, i els ofereix una oferta expositiva formada per uns 80 expositors d'alimentació, begudes, equipament i serveis així com formació gratuïta i demostració en viu.

Imagen

Serà la segona edició del certamen, quines expectatives d'ocupació i participació tenen en aquests moments?

La passada edició easyFairs Restauració Moderna va atreure a més de 2.300 visitants exclusivament professionals, 2/3 parts eren decisores de compres. Per a la propera edició de Restauració Moderna, la previsió és acollir 80 expositors que oferiran solucions globals per al canal Horeca. Empreses d'IV i V gamma, congelats i conserves, snacks, salses, condiments, postres i rebosteria, productes delicatesen, begudes, equipament, serveis per a col·lectivitats i catering, vaixella, parament, d'un sol ús, programari i equips informàtics, etc.

Una fira dedicada a l'alimentació urbana, catering i equipament, defineixi el primer terme, què és exactament?

Alimentació urbana inclou tots aquells productes dirigits al consum fos de la llar i de fàcil preparat per adaptar-se a les necessitats del consumidor actual.

Quins són els principals sectors que estaran representats en el saló? Hi ha algun sector amb major representació?

El sector d'alimentació i begudes és el que major pes té dins del saló. No obstant això, easyFairs Restauració Moderna ofereix als professionals de la restauració solucionis globals per al seu negoci, de manera que poden trobar a més de novetats en alimentació i begudes, solucions d'equipament, programari, vaixella i parament, tèxtil, etc.

El saló comptarà amb activitats paral·leles com a tastos i demostracions, i a diferència d'altres salons, serà per a un visitant professional i no consumidor final…

Precisament per ser una plataforma orientada al negoci, el saló d'easyFairs Restauració Moderna és exclusivament professional. En ell, els visitants acreditats trobaran a més d'una variada oferta expositiva, zones exclusives per a tastos i demostracions, així com més de 20 conferències especialitzades i gratuïtes.

D'aquesta forma easyFairs Restauració Moderna ofereix una experiència completa que inclou solucions concretes, formació gratuïta i demostracions pràctiques perquè els professionals del sector obtinguin en tan sols unes hores una visió global de la indústria.

Imagen

I en l'àmbit de les jornades i conferències? Sobri quins temes versaran?

easyFairs Restauració Moderna col·labora activament amb diferents associacions i entitats de referència que agrupen als principals col·lectius professionals de perfil visitant: cadenes de restauració, franquícies, col·lectivitats, hotels, etc. per a la difusió del Saló i co-organització dels setmanaris.

En aquest sentit, i per atreure i donar respostes concretes a cada col·lectiu de professionals, easyFairs Restauració Moderna ha arribat a acords de col·laboració amb associacions i entitats de referència com FEHRCAREM (Associació de Cadenes de Restauració Moderna), CEHAT (Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics), FEADRS (Federació Espanyola d'Associacions dedicades a les Restauració Social), Barbadillo Associats, el Portal Escombri d'idees, i l'Associació de Celíacs de Madrid.

Alguns dels temes que es tractaran són: estalvi en costos, fórmules per incrementar el tiquet mitjà, restauració en ruta, seguretat alimentària, noves formes de màrqueting gastronòmic, noves maneres d'envasament, la centralització de les compres, últimes tecnologies i consells pràctics per a emprenedors, juntament amb casos d'èxit aplicables a pimes.

Com animaria a participar a visitants i expositors en el certamen?

Participar en easyFairs Restauració Moderna significa participar en un concepte diferent de saló. Per als expositors perquè podran trobar en un únic espai compradors procedents dels diferents àmbits de la restauració, tant organitzada com a independent, així com col·lectivitats i catering. A més, el nostre format de saló, amb stands modulars, fórmula tot inclòs i una àmplia campanya de màrqueting visitant permet a les empreses expositores obtenir una clara tornada de la seva inversió.

D'altra banda, als visitants els facilitem un punt de trobada d'accés gratuït i fàcil recorregut, on en només unes hores poden trobar solucions globals per als seus negocis de restauració.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Panadería y Pastelería

    12/09/2024

  • Newsletter Panadería y Pastelería

    11/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis