Ferg, S.L. - Freses de metall dur

Ferg BGF

Maduixes de metall dur: forada, chaflana i rosca per interpolació

Fotografia de Maduixes de metall dur

Una àmplia gamma de maduixes de roscar permet a Ferg oferir una solució òptima i tecnològicament avançada per al roscat de tot tipus de materials, forats i peces. El model BGF és una maduixa de roscar fabricada amb metall dur micrograno. Aquesta eina forada, chaflana i rosca per interpolació.

L'ocupació de les maduixes de roscar per interpolació en les modernes màquines CNC actuals aporta tot tipus d'avantatges: reducció dels temps de roscat en poder treballar a una alta velocitat i avanç; reducció dels temps de preparació, canvis i del magatzem d'eines; reducció dels costos en el roscat de forats difícils, peces complexes, de gran longitud o amb parets primes. A més, la combinació de diverses eines en una que permet foradar, chaflanar i roscar alhora ens permet reduir els temps dels cicles de treball i millorar la productivitat. També permeten la producció de rosques amb un gran acabat superficial i dimensions precises. La producció de petits encenalls facilita la seva extracció i minimitza la possibilitat de trencaments.

La gamma que Ferg té com a disseny estàndard cobreix la major part de necessitats de roscat, però igualment es realitzen aplicacions, adaptacions o execucions especials que ens permeten adaptar les nostres eines als requeriments i necessitats dels nostres clients.