Mitsubishi Materials España, S.A. - Freses de metall dur

Mitsubishi Materials iMX

Maduixes amb capçal intercanviable: cap i portaeines de metall dur

Fotografia de Maduixes amb capçal intercanviable
La sèrie IMX és un sistema de maduixes que combina els avantatges del metall dur i de les maduixes intercanviables.

Avantatges en el rendiment i en l'estalvi, especialment en operacions de grans volades. És l'alternativa ideal per reduir l'inventari en una àmplia varietat d'aplicacions gràcies al seu capçal intercanviable. Les característiques exclusives del cap i del portaeines de metall dur garanteixen la seguretat total i una rigidesa molt similar a la d'una maduixa massissa. Això és possible gràcies a les cares de subjecció molt precises i còniques de la maduixa del portaeines, ambdues de metall dur massís; solament la part roscada és d'acer. Els avantatges d'aquest mètode de subjecció segur i precís en comparació del mètode convencional d'acer unit al metall dur són de major eficiència amb paràmetres de cort més elevats, major precisió i fiabilitat extrema.

La sèrie iMX de maduixes amb capçal intercanviable compta amb importants avantatges, com la reducció dels inventaris i del temps necessari per canviar d'eina. A més, ofereixen un rendiment excepcional en una àmplia varietat d'aplicacions. L'àrea d'aplicació més important és el mecanitzat d'aliatges de titani i aliatges termorresistentes, com Inconel. També poden utilitzar-se per al fresat d'alt rendiment d'acers inoxidables, acer d'aliatge, acer al carboni i acers endurits. Cada tipus de cap té hèlixs irregulars per controlar la vibració i la maduixa amb radi de 4 hèlixs incorpora forats de refrigeració.

Aquesta àmplia varietat d'aplicacions és possible no solament gràcies al sòlid i fiable sistema de subjecció, sinó també a la qualitat EP7020 de metall dur amb recobriment Smart Miracle. Aquest substrat de metall dur ultrafino i ultraduro compta amb un recobriment Smart Miracle (Al,Cr)N capaç d'oferir una resistència al desgast considerablement major. La superfície del recobriment ha rebut un tractament d'alisamiento que ofereix superfícies millor mecanitzades, menor resistència al tall i millor evacuació d'encenalls. Aquest recobriment Smart Miracle és la innovadora generació de maduixes recobertes, ofereix un rendiment i una llarga vida útil a l'herrameinta, especialment per al mecanitzat d'acers inoxidables i altres materials difícils de tallar.

Els capçals iMX, amb hèlix variable i disponibilitat en 12 geometries diferents amb diàmetres de 10 fins a 25:

- Maduixa de 90° de 3 i 4 llavis, refrigeració interna.

- Maduixa tórica de 4 a 12 llavis, amb refrigeració interna – inclou 3 llavis per a alumini.

- Maduixa de 4 hèlixs per a desbastament.

- Maduixa de punta de bola de 4 i 6 hèlixs amb refrigeració interna.

Els mànecs de metall dur iMX també es presenten en les següents mesures amb diàmetres d'entre 10 i 25.