Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Moles

Rubi FS-80

Fresadora de sanejament: útil per a la reforma i la rehabilitació

Fotografia de Fresadora de sanejament
L'eliminació de capes de pintura antigues, de residus de cua, arrebossats o formigó pot suposar un treball ardu, lent i costós. Per això, Rubi desenvolupa el sistema de sanejament i preparació dels suports a tractar FS-80.

Aquesta màquina, lleugera i funcional, és apropiada per dur a terme de forma fàcil, ràpida i neta, els treballs de preparació necessaris per aplicar nous recobriments en superfícies antigues en processos de renovació i reforma. El seu disseny compacte i manejable permet el seu ús tant en sòls com en parets i sostres, obrint així un ampli ventall de possibles usos al professional de la construcció.

Gràcies als diferents tipus d'accessoris disponibles, aquesta fresadora permet eliminar amb facilitat la matèria antiga i assegurar una base de fons perfecta per a un nou recobriment o enrajolat. La profunditat regulable dels capçals permet adaptar el nivell d'acabat a cada necessitat, sobre la base de l'estat del suport a tractar

A més, el seu ús combinat amb un aspirador professional permet treballar sense pols, reduint dràsticament la brutícia generada durant la reforma, aspecte poc valorat en obra nova però transcendental en tota reforma o restauració.