Gardena - Motoserres per a jardineria

Gardena Accu

Electrosierra: amb llibertat de moviment i major potència

Fotografia de Electrosierra
En el jardí, arriba un moment en el qual cuidar els arbres amb simples tisores o cortarramas ja no segueix sent possible. Les branques es fan més gruixudes, la fusta més dura cada any. Per cuidar i posar estil en el seu jardí al mateix temps, l'electrosierra amb Accu Gardena sense cable li ofereix una gran llibertat de moviments, maniobrabilitat i molta potència.

L'electrosierra amb Accu CST 2018-Li Gardena està equipada amb una potent bateria d'ió liti 18 V / 2.6 Ah. Serveix tant per cuidar el jardí com per tallar troncs per a la xemeneia. L'alta velocitat de cadena proporciona una gran potència de tall amb un esforç mínim. Per a un ús més còmode, té un tensor de cadena ràpid, sense eina.

Amb la bateria completament carregada, pot tallar fàcilment 60 troncs de fusta de 8 cm de diàmetre amb precisió. I si es necessita tallar més, existeix una bateria de substitució que permet doblegar el temps d'ús.

El seu disseny ergonòmic garanteix una situació de treball perfecta i segura. L'electrosierra té un fre de cadena amb un indicador de posició, i gràcies al sistema Quick stop la cadena frena en 0,15s. Es pot controlar el nivell d'oli en tot moment gràcies a una finestreta de control, i inclou un pot d'oli. A més, les instruccions estan marcades sobre l'espadín per a un ús correcte de l'electrosierra Accu Gardena.