Pferd-Rüggeberg, S.A. - Cardes i raspalls

Pferd

Cardes de plat: per amoladoras angulars de regulació electrònica

Fotografia de Cardes de plat
Cardes de plat Pferd para mecanitzat de superfícies i desbarbado. A més de cardes de plat amb forat per a ús estacionari en màquines CNC, centres de mecanitzat i ús amb robots, Pferd ofereix cardes de plat amb rosca 14 para mecanitzat de superfícies i desbarbado de materials. Això és important ja que aquestes cardes es poden utilitzar amb amoladoras angulars de regulació electrònica.

Aquest tipus de cardes es caracteritza per la seva major agressivitat ja que la seva construcció permet una densitat de truges notablement major que la de les cardes tradicionals. Es poden usar tant sobre acer inoxidable i alumini com sobre plàstics.

Pferd té cardes de forma plat de carbur de silici SiC amb 2 tipus de filaments; rodons o rectangulars. Les de filaments rodons són adequades per a acabats de superfícies mentre que les de filaments rectangulars són millors per a aquelles aplicacions en les quals es requereixin cardes especialment agressives.

Les cardes plat de ø 75 mm se subministren amb rosca 14 i amb anell suporti. Aquest anell evita que les truges s'obrin, redueix el seu despreniment i augmenta l'agressivitat de la carda. Quan les truges estan gastades fins a l'anell, es retira aquest anell per poder usar les truges fins al final.