Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Broques de metall dur

Titex XD

Broques per trepat profund: de carbur amb refrigeració interna

Fotografia de Broques per trepat profund
Walter Tools Ibèrica comercialitza les eines Titex amb tecnologia XD para trepat d'orificis profunds sense alleujaments, que responen a la creixent necessitat d'eines per a aquestes funcions. Aquestes eines de carbur amb refrigeració interna aporten les màximes prestacions.

Es tracta d'una broca helicoïdal de metall dur amb subministrament de refrigerant intern idònies per al trepat d'orificis profunds. Aquestes broques helicoïdals es poden usar en la majoria de materials i són molt tolerants quant al tipus de refrigerant. Durant la rotació, els encenalls són expulsats de l'orifici per l'hèlix de la broca. D'aquesta manera s'aconsegueix transportar de forma segura i sense embusos encenalls com les produïdes amb materials d'encenall llarg. És possible també el mecanitzat en sec o aplicacions que usen una quantitat mínima de lubrificant.

El resultat d'aquest desenvolupament és la tecnologia XD de Titex (extremi Deep).

El seu àmbit d'aplicació se centra en materials d'acer i de ferro colat. Metalls no ferrosos, com a aliatges d'alumini, de coure i de magnesi. Acers inoxidables de tot tipus. I aliatges de titani.