Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Broques de metall dur

Ceratizit WTX-180

Broques de metall dur integral: per realitzar forats amb fons pla

Fotografia de Broques de metall dur integral
La broca WTX-180 és una broca de metall dur integral amb una geometria de tall de cort especial i amb un angle de punta de 180°. El que permet el trepat de forats amb fons pla igual que el trepat en superfícies inclinades.

Posseeix 4 facetes, la qual cosa permet un guiat exacte i una alta precisió i qualitat superficial del forat. Els canals d'evacuació polits, juntament amb el recobriment Tu800, afavoreixen l'evacuació dels encenalls alhora que li dóna alta resistència al desgast.

Amb la broca WTX-180 es podrà realitzar forats de fons pla en una sola operació, amb un simple trepat, sense necessitat de trepar i posteriorment fresar el fons.

També es podrà trepar en superfícies inclinades amb un angle màxim de 45° per a la broca WTX-180 de 3 x D i de 15° per a la versió més llarga de 5 x D, sense necessitat d'operacions prèvies de fresat per evitar la deflexión de la broca.

Les velocitats de tall a aplicar seran les mateixes que les de les broques de metall dur integral convencionals i a més la formació de rebabas és molt reduïda.

Aquest tipus de broca també és aplicable per a entrades o sortides de forat amb irregularitats. Per la seva especial geometria evita el trencament per la descompensació de forces produïdes per les desigualtats de la superfície de la peça trepada (superfícies inclinades, convexes, amb punts de tornejat, etc.).