Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.
Trade Ibérica Porta Rubí Ctra. de Sant Cugat 63A, 1ª planta, 2-3
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937192440  
🖷:  +34‑937296111
w:  www.hasco.com
Fabricació de normalitzats per a mols, canals calent i produccions especials

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.

En el transcurs d'una llarga història empresarial, rica en tradicions, Hasco ha superat sempre reeixidament els nous reptes. D'aquesta forma, en les seves 85 anys d'història, Hasco ha evolucionat des dels seus orígens en un taller artesanal fins a convertir-se en una empresa industrial activa al món sencer.

Encara avui, en una època de mercats globalitzats, aquesta virtut empresarial caracteritza el negoci. Amb valor, consciència i motivació, resolen les tasques que se'ls presenten.

Només original. qui té valor, pot generar valor.

Amb plena concentració i amb el cor en l'assumpte.
Una gamma de productes àmplia i altament automatitzada, mitjans de comprovació i producció actualitzats i una plantilla de treballadors qualificats i motivats es fan càrrec de l'oferta d'Hasco.

L'alta competència tècnica i social de l'empresa aconsegueixen una qualitat impecable i imbatible. Les curtes vies d'informació possibiliten una aplicació immediata, coordinada i orientada a l'objectiu en col·laboració amb els clients i proveïdors.

Estan capacitats per brindar productes normalitzats, solucions de canal calent, processaments especials i assessorament tècnic competent.