IFAM Seguridad, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
IFAM Seguridad, S.L.U.
Etxagibel Notari Jauna Kalea, 4
20500 Mondragón - Arrasate (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943712121  
🖷:  +34‑916989125
w:  www.ifam.es
Cadenats i els seus complements

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
IFAM Seguridad, S.L.U.

En Feliciano Aranzabal S.A. tancats amb clau IFAM comptem amb una moderna planta productiva de més de 5000 m2. En ella resideixen l'experiència i el coneixement de professionals que han dedicat més de 50 anys a dissenyar i fabricar cadenats de primera qualitat i el vanguardismo i les inquietuds d'una empresa jove que busca constantment solucions intel·ligents per a un mercat expert. Un avançat procés de banys galvànics, un innovador sistema de producció per cèl·lules, una instal·lació de residus situada en els màxims i més rigorosos nivells d'exigència ecològica, són alguns dels exponents d'aquesta síntesi entre tradició i avantguarda que els nostres clients coneixen i la fi última dels quals és la seva plena satisfacció.

Entre els nostres productes estan; cadenats, antirrobos motocicletes, cables de bicicleta, cilindres, portacandados i petits panys. Visiti el nostre catàleg i comprovarà amb les fotos més il·lustratives nostra varietat i saber fer.