Tomás Bodero, S.A. - TB Group - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tomás Bodero, S.A. - TB Group
Pol. Ind. Los Pedernales. C/Piedra de Silex
09195 Villagonzalo Pedernales (Burgos) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑947474226  
🖷:  +34‑947474317
w:  www.tomasbodero.com
Experts en la protecció de la mà

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tomás Bodero, S.A. - TB Group

En 1973, Don Tomás Bodero Valverde, amb una experiència de 30 anys en l'adobat de pells en diferents empreses del sector, crea a Burgos l'empresa homònima Tomás Bodero Valverde, dedicada a la fabricació de guants industrials.

Deu anys més tard, l'empresa passa a ser societat anònima, adquirint la denominació actual de Tomás Bodero, S. a. Tomás Bodero atresora una experiència de més de 50 anys en l'activitat de l'adobat, i és tot un referent en el camp de la protecció de la mà.

En 1986, per satisfer noves exigències del mercat, la signatura va iniciar l'activitat importadora. Poc després obriria una oficina a Calcuta, que s'ocupa del control de la qualitat dels guants procedents de l'Índia i permet garantir la qualitat més exigent.

Una fita fonamental en l'evolució de la companyia és la col·laboració amb el fabricant japonès de guants Showa. En 1994, la signatura japonesa, líder mundial en la fabricació de guants sintètics i d'alta tecnologia, ens selecciona com a distribuïdor en exclusiva dels seus productes per a Espanya i Portugal.

L'aposta per la internacionalització es materialitza quan Tomás Bodero exporta la seva Know-How i estableix aliances tecnològiques amb els principals fabricants de guants de Xina. Un altre fet a ressaltar és l'obtenció, l'any 2001, de la certificació de qualitat ISO 9001, renovada en 2003, i que avala tots els processos de fabricació i distribució.

L'ocupació de materials d'alt rendiment permet a Tomás Bodero desenvolupar -directament o a través dels seus socis tecnològics- guants amb les majors prestacions ergonòmiques i de resistència. Coneguda mundialment en el sector de la protecció, Tomás Bodero té acords amb els principals fabricants de guants del món, com són Impacte (guants anti-vibració), Whizard (guants anti-tall), Semperguard (línia industrial de guants d'un sol ús), Manabo (guants de malla metàl·lica), Temp-Shield (guants criogènics), HCT (guants de recobriment híbrid).

La signatura atén les necessitats comercials de tota la península ibèrica amb l'ajuda de 24 delegacions comercials. La labor de l'empresa no es limita a comercialitzar les seves diferents solucions per a la protecció de la mà, sinó que es complementa amb cursos de formació, assessorament a la indústria, desenvolupament de models específics per a cada activitat,... valors afegits que se sumen a una excel·lent relació qualitat-preu, i que han situat a Tomás Bodero entre les signatures més importants de l'àmbit nacional i internacional.