Pneumax, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pneumax, S.A.
Olaso Kalea, 54
20870 Elgoibar (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943744144   +34‑943744174  
🖷:  +34‑943744076
w:  https://pneumaxspa.com/ESP/Default.aspx
Material pneumàtic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Pneumax, S.A.

L'empresa Pneumax, S. a., filial a Espanya de la italiana Pneumax,S.p.A, presenta al mercat una àmplia gamma de components industrials per a l'automatització pneumàtica. La seva producció abasta des dels sistemes més tradicionals de circuits pneumàtics fins a les més avançades bases de camp en diversos protocols de comunicació.

La seu, situada en Lurano (a 15 km de Bergamo, Itàlia) ocupa una superfície de 75.000 m² estan distribuïts diversos edificis amb un àrea coberta propera als 25.000 m², on es troben màquines i utillatge de tot tipus necessàries per produir i alimentar amb absoluta precisió i flexibilitat tots els components necessaris a les línies d'assemblatge, les quals, dividides per famílies de productes, són capaços de muntar i provar cada dia milers de components acabats. Unitats productives externes, pertanyents al grup, s'ocupen d'activitats específiques que comprenen treballs mecànics producció de racorería, solenoides i microsolenoides.

PNEUMAX, S. a., situada en Elgoibar (Guipúscoa), compta amb unes instal·lacions de 1600 m² on, a més de la logística inherent als seus magatzems de distribució, disposa de la seva pròpia unitat de producció de cilindres pneumàtics per una més ràpida i eficaç atenció al client. La signatura es troba també instal·lada a Molins de Rei (Barcelona) on compta amb unes instal·lacions de 800 m² des de les quals ofereix al mercat industrial català un servei tècnic i de servei de màxima agilitat.

El que el mercat demanda nosaltres ho transformem en idees, les idees en projectes. I els projectes en productes, utilitzant a més de la nostra estructura les armes de la innovació, de la inventiva i de la modernitat.