Manufacturas Deportivas (MD) - Bancs

Serie Niwa

Bancs i jardineres: combinen ciment blanc i fusta tropical

Fotografia de Bancs i jardineres
Niwa és una sèrie de mobiliari urbà dissenyada per Visina Villar per a Manufactures Esportives. Combina ciment blanc i fusta tropical d'Elondo. L'elecció del ciment confereix una gran robustesa, que contrasta amb la lleugeresa que suggereix la forma del volum. Els materials estan pensats per a la intempèrie, per la qual cosa s'adapten perfectament tant en parcs com en entorns més urbans o de costa.

El ciment blanc està acabat amb vernís fixador hidrofugante, el qual incrementa la capacitat impermeabilizante amb una pel·lícula en la seva superfície que no altera el color ni la lluentor d'aquest i a més són molt importants les seves qualitats de resistència a la brutícia.

La fusta tropical d'Elondo es presenta amb un acabat a l'aigua transparent per a exteriors, que li proporciona una òptima distensió i una elevada resistència a les inclemències climatològiques.

La pota de ciment es combina per formar el banc o la jardinera en diferents longituds, això permet disposar a partir d'una peça diferents elements adaptats a les necessitats de cada instal·lació, guardant sempre l'harmonia en la composició.

Les dimensions de la taula pícnic són 2,25 x 1,06 x 0,80 m la qual se subministra amb dos bancs d'1,60 x 0,62 x 0,45 m a diferència del banc individual estàndard que mesura 2,00 x 0,62 x 0,45 m i la jardinera és d'1,10 x 0,62 x 0,45 m.