Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equipos Caterpillar para el tratamiento de basuras
Nou compactador Cat 816F2 per a Abocaments Rioja

Equips Caterpillar per al tractament d'escombraries

Redacció Interempresas02/04/2012

2 d'abril de 2012

L'empresa Abocats Rioja ha adquirit a Barloworld Finanzauto un nou compactador d'escombraries Caterpillar, model 816F2, que desenvolupa el seu treball des del passat mes de febrer en l'abocador situat en la localitat de Nájera.
Imatge amb els dos compactadores d'escombraries i amb la pala carregadora Cat amb els quals explica Abocats Rioja
Imatge amb els dos compactadores d'escombraries i amb la pala carregadora Cat amb els quals explica Abocats Rioja.

César Fernández, soci de l'abocador i responsable de l'explotació, assenyalava referent a la companyia i de la labor que realitza el Cat 816F2, el següent: “La nostra empresa va començar la seva marxa en 1990, en l'abocador vell i ara portem uns tres anys en aquest nou abocador de Nájera. Com pot veure's, té dos gots, el primer d'ells que ja estem cobrint i el segon que ho estem acabant de buidar i preparar. Pensem que cada got tindrà una vida d'uns 12 o 14 anys i la seva capacitat serà d'aproximadament 2 milions de m3. Ara estem recollint i tractant els abocaments urbans de tota La Rioja, unes 100.000 tones d'escombraries anuals. Tenim una central de desgasificación amb la qual obtenim gas metà, el gas passa per un motor que ho crema i després es converteix en energia elèctrica. Aproximadament produïm 1 Megawatio”.

César Fernández, soci d'Abocaments Rioja i responsable de l'explotació d'aquest abocador
César Fernández, soci d'Abocaments Rioja i responsable de l'explotació d'aquest abocador.
“Per al tractament de les escombraries –continua dient César Fernández-, actualment disposem d'una pala de rodes Cat 938G de l'any 2000, amb 9.000 hores de treball, i dos compactadores d'escombraries Cat 816F, el primer adquirit també en el 2000, ja amb 15.000 hores, i el nou que només porta un mes treballant”. César Fernández també deixava clars quins van ser els motius que li van fer inclinar-se per Caterpillar a l'hora de prendre la seva decisió de compra: “Com ha pogut veure, totes les màquines que tenim són Caterpillar. Ja són molts anys i realment la marca s'ha guanyat la nostra confiança. Per prestacions, poques avaries, durada, etc., creiem que són les millors màquines del mercat. Però això no ha estat el més important. La clau és el servei postvenda que ofereix Finanzauto tant des de la delegació de Logronyo com des de la base de Bilbao, que el seu personal ens atén molt bé. És el que més valorem i crec que el més difícil avui dia”.
Compactador d'escombraries Cat 816F2 en plena operació
Compactador d'escombraries Cat 816F2 en plena operació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis