Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tres trituradoras y un tractor, protagonistas del stand de Belafer de Fima 2010

Presentació de nova maquinària per a diferents aplicacions

Tres trituradores i un tractor, protagonistes de l'estand de Belafer de Fima 2010

Redacció Interempreses25/01/2010
Indústries Belafer participarà en Fima 2010 per donar a conèixer tres gammes de trituradores per a diferents aplicacions: la trituradora forestal lleugera model Marine III, la trituradora multiusos sèrie Raw, ideal tant per a treballs en l'agricultura, com en l'àmbit forestal o en la neteja de parcs, entre d'altres segments i la trituradora de martells fixos sèrie Gold. A més d'aquestes innovacions, Belafer mostrarà a la Fira de Saragossa el tractor autopropulsat hidrostàtic ATB-175, dissenyat per a treballs en terrenys poc accessibles i complicats, on les unitats de major grandària no són operatives.

Trituradora forestal lleugera, model Marine-III

La trituradora que Belafer presenta al certamen, es fabrica en mesures de 1,50 de treball, i l'amplada total 1,75 metres. La seva extraordinària potència de treball amb eix flotant de martells de doble tall, li permeten l'intercanvi de martells d'un a un amb cargols d'acer de 28 mm. La porta del darrere li permet posicionaments de treball en marxa enrere en situacions difícils i terrenys abruptes. El seu pes, de 875 kg, la converteix en una trituradora d'altes prestacions i amb capacitat de treball de fins a 20 cm de diàmetre.

Tot el xapat és en material antidesgast amb xassís monocasc, diferencial amb roda lliure incorporada tumbadora posteriors i porta del darrere hidràulic. Les potències de tractor, siguin de cadenes o de rodes oscil·len entre 60 i 90 CV.

Trituradora model Marine-III
Trituradora model Marine-III.

Trituradora multiusos Belafer sèrie Raw

És una trituradora tant per a agricultura, a tots els nivells, com a forestal, per a treballs específics, neteja de parcs, obra civil, subcontractació, etc.

La gamma la componen dos models de 1,80 i 2 metres de treball i per a tractors d'entre 75 i 120 CV. La seva estructura funcional permet desplaçament lateral mitjançant cilindre hidràulic, disponibilitat de patins i corró, amb porta del darrere d'elevació mitjançant 2 cilindres reforçats que li permeten treballar simultàniament en posició de marxa endavant-enrere. Capacitat de portar dos tipus d'eixos, bé el semiforestal Marine de martells escamotejables, bé l'eix de 250 mm. Específic per a treballs en olivera, i brancatge de tot tipus.

La sèrie Raw pot utilitzar-se en diferents àmbits industrials
La sèrie Raw pot utilitzar-se en diferents àmbits industrials.

Trituradora de martells fixos sèrie Gold

La sèrie Gold, la compon, un model de 1,50 metres de treball, ampliable durant aquest any 2010 a 1,80 metres.

L'eix rotor està format per 32 martells fixos de tungstè, de disseny i concepció de la marca, per a treballs en mitjans forestals i amb capacitat i potència per a tractors fins a 150 CV de potència. El seu pes, de 1.500 kg., La situa dins d'una gamma mitjana de tractors i màquines. El martell fix permet triturar i treballar en el terreny fins a una profunditat de 8 centímetres, enterrant el material triturat. L'altre model de Marina Gold, amb una estructura diferenciada, està totalment carenada i compta amb un motor hidràulic de pistons que s'acobla al tractor hidrostàtic ATB-175.

La sèrie 'd'or' se situa dins d'una gamma mitjana de tractors i màquines
La sèrie 'd'or' se situa dins d'una gamma mitjana de tractors i màquines.

Tractor autopropulsat hidrostàtic ATB-175

Aquest tractor, que també es podrà veure a l'estand de Fima, està ben prestacions per a treballs en terrenys poc accessibles i complicats on unitats de major grandària no són operatives. La transmissió de l'eruga i el funcionament del triturador és totalment hidrostàtic. La transmissió de cadenes disposa de 2 velocitats en marxes curtes o llargues des de 0 a 6,3 km / h.

L'equip triturador el composa una nova trituradora de la sèrie Gold, en què el seu rotor està format per martells fixos de Widia i el pes oscil·la entre 1.400-1.450 kg. Es troba disponible en mesures entre 1,50-1,75 de concepció i un disseny totalment renovat, amb sistema de braços abatibles hidràulicament i triple sistema de contramartillos.

Les mesures de l'equip sense el triturador són de 4.150 mm de llarg per 1900 mm d'ample i 2.500 mm d'alt, i de 5.250 mm amb l'equip triturador. La potència de motor amb la que en principi es llança la marca al mercat és de 180 CV, per a en breu fabricar de 140 i de 275 CV.

Les aplicacions a les quals es destina el ATB-175 són la creació de pistes forestals, al manteniment forestal ia la preparació del terreny per a l'adequació, tant de pistes forestals com a la regeneració d'àrees extenses per a plantació de massa forestal.

Ideal per a treballs en terrenys poc accessibles
Ideal per a treballs en terrenys poc accessibles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    09/05/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/04/2024

Serveis