Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Federmueble y Afamour ponen en marcha el proyecto de Diseño de Mobiliario Urbano y Parques Infantiles de d’Urban
Volen donar resposta a les necessitats socials i millorar l'oferta existent en parcs infantils i equipament per a gent gran

Federmueble i AFAMOUR posen en marxa el projecte de Disseny de Mobiliari Urbà i Parcs Infantils de d'Urban

Redacció Interempreses16/07/2008
La Federació Espanyola d'Empresaris i Industrials del Moble, Federmueble , i l'Associació de Mobiliari Urbà i Parcs Infantils, AFAMOUR , han posat en marxa el projecte de Disseny de Mobiliari Urbà i Parcs Infantils de d'Urban amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats socials i millorar l'oferta existent en parcs infantils i equipament per a gent gran.

La seguretat és una màxima dels fabricants de mobiliari urbà i parcs infantils i amb aquesta finalitat les seves empreses dediquen gran quantitat d'esforços a la utilització de noves tecnologies, ocupació de nous materials i disseny d'espais que compleixin amb la normativa vigent. Des d'aquesta perspectiva, el projecte d'Urban de Disseny de Mobiliari Urbà i Parcs Infantils ha realitzat una tasca molt significativa ajudant a moltes empreses a integrar el disseny en el seu procés de fabricació com una eina de valor afegit als seus productes i de protecció davant els consumidors. A més ha possibilitat la incorporació del disseny en l'estratègia empresarial i que els nous dissenyadors s'incorporin a aquest subsector.

Aquesta iniciativa ha permès desenvolupar productes funcionals, atractius visualment, segurs i que respecten l'accessibilitat de persones amb diferents limitacions, introduint el disseny com a peça clau i donant resposta a una necessitat social d'elements urbans i de joc innovadors de qualitat.

Imagen

Així mateix, el projecte ha permès aprofundir sobre les expectatives i necessitats de mercat respecte al mobiliari urbà per a la infància i per la gent gran, per poder oferir solucions adequades, aconseguint un millor posicionament en el mercat mitjançant el desenvolupament de productes amb encant, cridaners, divertits , accessibles, respectuosos amb el medi ambient i adaptats a les necessitats del seu públic objectiu.

Imagen

AFAMOUR

AFAMOUR és l'organització empresarial representant dels interessos dels fabricants de mobiliari urbà i parcs infantils a nivell nacional. Va ser fundada a Madrid el novembre de 2001 per un grup d'empresaris amb la necessitat de crear una associació per a la coordinació, representació, gestió, foment i defensa dels interessos generals i comuns d'aquest col·lectiu. Des de la seva constitució, AFAMOUR és membre associat de la Federació Espanyola d'Empresaris i Industrials del Moble (Federmueble), la qual al seu torn està associada a la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) que és qui negocia el Conveni Estatal de la Fusta. Així mateix AFAMOUR forma part de la federació Europea de Parcs Infantils (Fepi), el que li permet una àmplia visió del sector més enllà de la frontera espanyola.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis