Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Internacionalización e innovación, ejes de Bta 2012
En la seva aposta per la internacionalització, la fira Bta es promocionarà en països del Mediterrani, Amèrica Llatina i altres mercats emergents

Internacionalització i innovació, eixos de Bta 2012

Redacció Interempresas30/11/2011

30 de novembre de 2011

La fira Bta –Barcelona tecnologies de l'alimentació–, que tindrà lloc del 15 al 18 de maig de 2012 a Barcelona, ha anunciat els seus dos eixos estratègics: la internacionalització i la innovació, una aposta decidida per a la indústria alimentària des d'una visió tecnològica. L'organització ha posat el focus en l'eix mediterrani, Llatinoamèrica i alguns països emergents com Angola, Índia i Xina, prioritaris per al seu pla de promoció de visitants professionals.
La proposta de valor de Bta és la de recollir i mostrar una oferta tecnològica i de maquinària global, heterogènia i trasversal capaç de cobrir totes les necessitats presents en la cadena de producció alimentària. Amb una llarga trajectòria a les seves esquenes –més de 20 anys i 13 edicions–, Bta tornarà a celebrar-se per segona vegada simultàniament amb Hispack, el Saló Internacional de l'Embalatge, assumint els elements que intervenen en els processos d'envasament, etiquetatge i embalatge. Una coincidència que va ser molt valorada tant per l'expositor (en el 90% dels casos) com pel visitant. La suma d'aquests salons de periodicitat trienal posicionarà a Bta com la principal fira del sud d'Europa dirigida a la indústria alimentària.
Imagen
Un 70% dels expositors previstos per l'organització per a aquesta edició ja han confirmat la seva participació en la fira
Un 70% dels expositors previstos per l'organització per a aquesta edició ja han confirmat la seva participació en la fira, corroborant així l'interès que està despertant la propera convocatòria entre els operadors del sector.

En aquest sentit el director de la fira, Víctor Pascual ha destacat: “La indústria alimentària està evolucionant positivament dins de l'economia espanyola. Bta serà l'aparador on la indústria acudeixi en recerca de solucions tècniques que li permetin competir tant nacional com internacionalment”. A més ha celebrat les últimes dades de la indústria alimentària espanyola, que demostren el seu bon comportament i el seu compromís amb el creixement de l'ocupació i de les exportacions. “En la fira Bta, el principal aparador tecnològic del sector, acudeix la indústria alimentària en recerca de solucions tecnològiques que donin valor a les seves empreses”, ha afegit el director de la fira.

Captació de visitants en 20 països

Aquesta aposta en matèria d'internacionalització es tradueix en un pla de promoció internacional per a la captació de compradors basat en la selecció de mercats d'oportunitat per proximitat geogràfica, per l'existència de relacions comercials preestablertes i pel convenciment dels organitzadors que l'oferta tecnològica present en Bta pot adaptar-se a les necessitats de cadascun d'ells. Així, s'està treballant especialment amb països de la conca Mediterrània com Algèria, el Marroc, Tunísia, Egipte, Turquia, Israel; Amèrica Llatina, Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú o Brasil, que no faltaran a aquesta cita amb la tecnologia alimentària. En aquesta edició, a més, es prestarà especial atenció a mercats emergents com Xina i Rússia, i a altres àrees conjunturals com Angola o Senegal.

“Estem invertint en la captació de visitants professionals d'aquells mercats on la indústria alimentària té gran importància o existeix potencial de negoci per a la indústria de maquinària i tecnologies de l'alimentació”, ha explicat Víctor Pascual.

Imagen
L'àmplia oferta de Bta –Barcelona Tecnologies de l'Alimentació– estarà segmentada en tres salons monogràfics: Tecnoalimentaria, Tecnocárnica i Ingretecno

Una fira, tres salons

L'àmplia oferta de Bta –Barcelona Tecnologies de l'Alimentació– estarà segmentada en tres salons monogràfics: Tecnoalimentaria, Tecnocárnica i Ingretecno. Una diferenciació que facilitarà la visita als professionals i els permetrà localitzar fàcilment les empreses del seu interès. D'aquesta manera, Bta es distribuirà en diverses zones monogràfiques d'exposició:

- Tecnoalimentaria: Saló internacional de maquinària i tecnologia per a la indústria i el comerç alimentari en general, que atreu a compradors de l'univers dels làctics, fruites, verdures, hortalisses, conserves, begudes i peixos, entre uns altres, oferint als professionals solucions tecnològiques per als seus processos de fabricació tenint en compte aspectes com la trazabilidad, sistemes de control de qualitat, seguretat, protecció mediambiental o refrigeració industrial.

- Tecnocárnica: Saló internacional de maquinària, tecnologia, equipament i subministraments per a la indústria cárnica i afins, que reuneix a les principals marques capdavanteres del sector de maquinària i tecnologia per a la indústria cárnica, i que compta amb la visita de les principals empreses del sector cárnico.

- Ingretecno: Saló internacional de Producte Alimentari Intermedi per a la indústria alimentària, que ofereix als professionals elements complementaris a l'equipament i maquinària per als processos alimentaris.

El saló mostrarà les últimes novetats en equips per a tots els processos alimentaris, de fred industrial i comercial, sistemes de control de qualitat, de neteja, higiene, seguretat i protecció mediambiental, maquinària d'envàs i embalatge, productes funcionals, additius alimentaris, coadjuvants tecnològics…entre uns altres.

Empreses o entitats relacionades

Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis