Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a OMC se estrenó en el pabellón de impresión digital de Graphispag

OMC es va estrenar al pavelló d'impressió digital de Graphispag

19/04/2011

19 abril 2011

Equip d'impressió digital Meteor DP60Pro. Foto: OMC
Equip d'impressió digital Meteor DP60Pro. Foto: OMC.

Per primera vegada en la seva experiència en Graphispag , OMC va situar el seu estand a l'espai destinat a impressió digital, el pavelló 2. "Al principi tot canvi genera els seus dubtes més quan tradicionalment OMC sempre ha estat situada i associada exclusivament a l'àrea d'offset. Els temps canvien i nosaltres hem de canviar amb ells. Gran part de la nostra proposta per a Graphispag 2011 se centrava en una completa i innovadora proposta en maquinària d'impressió i acabat digital. Havíem d'estar on ens trobaran, no on ens busquessin ", afirma Michel Madoz, responsable de Màrqueting de OMC.

Per OMC, el balanç de la seva presència a Graphispag 2011, ha estat molt positiu segons Madoz: "Podem dir que ha estat la nostra reafirmació com a proveïdor de referència en el mercat d'impressió digital. Trencar definitivament el gel amb clients potencials que no ens coneixien com a proveïdor i importador d'equips d'impressió i acabat digital innovadors reconeguts internacionalment ".

OMC ha estat a la sala amb equips d'impressió digital com MGI Meteor DP8700XL o Kip Color 80, i ha llançat altres d'acabat, com la vernís UV inkjet amb reserves MGI JetVarnish.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

    Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    23/05/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    16/05/2024

Enllaços destacats

EasyLinneJornadas InterempresasFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis