Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ricoh deja clara en Graphispag su apuesta por el mercado de la comunicación gráfica
A més de la Ricoh ProC901/C901S Graphic Arts Edition, la companyia ha presentat la seva nova filosofia de desenvolupament de producte Total Flow

Ricoh deixa clara a Graphispag la seva aposta pel mercat de la comunicació gràfica

Redacció Interempreses14/04/2011

14 abril 2011

En el seu estand, a més de poder veure en funcionament la gran novetat de la fira, la Ricoh ProC901/C901S Graphic Arts Edition, els visitants també han pogut conèixer de primera mà la cultura corporativa de Production Printing de l'empresa que, segons els responsables de la signatura, l'ha portat a obtenir una quota de mercat del 21% en només dos anys, i altres novetats com el llançament d'un nou concepte, denominat Total Flow, orientat a cobrir tota l'àrea de programari dins de l'organització. Ricoh ha estat present a la recentment clausurada edició de Graphispag amb un gran desplegament de mitjans i una superfície d'exposició de 360 m 2, amb el que ha volgut demostrar la seva aposta per la continuïtat del mercat gràfic.
Imagen

Per a la companyia, Total Flow no és un producte en si, sinó més aviat una filosofia de desenvolupament de producte. Andreu López, director de Production Printing Business Group Espanya, ho explica: "Treballarem amb els més importants socis del sector i anem a desenvolupar productes propis però l'important és que tot tindrà una capacitat d'integració absoluta, és a dir, que volem tenir una mentalitat oberta i capacitat d'integrar amb tots els processos i les aplicacions del client, evidentment a través del JDF, que és l'estàndard del mercat. Per tant, la nostra aproximació serà als millors partners del mercat, al que se sumarà productes desenvolupats pròpiament per Ricoh quan es consideri necessari, més que crear un producte propi i intentar imposar en el mercat ".

Per a la companyia, Total Flow no és un producte en si, sinó més aviat una filosofia de desenvolupament de producte
Imagen

López confirma que "es tracta d'un concepte que estem treballant amb força i en aquests moments ja tenim una infraestructura organitzativa establerta i el producte maquinari funcionant i en marxa. Ara el que farem és consolidar l'oferta encara més des del punt de vista de tenir la solució millor tancada i amb més capacitat d'integració ".

Imagen

ProC901/C901S Graphic Arts Edition

L'altra novetat de l'estand de la companyia a Graphispag va ser la Ricoh ProC901/C901S Graphic Arts Edition, un sistema de producció digital a color que millora la qualitat d'impressió i la fiabilitat de les impressores en el mercat de la producció professional. Equipada per produir una alta varietat de material imprès, és un màquina versàtil, d'alta escalabilitat i rendiment. El seu funcionament flexible i l'acabat en línia permeten obtenir qualsevol volum d'impressió, baix o alt, al mateix temps que les millores en l'alimentació, com separació per aire de les fulles i el recorregut del paper, milloren de forma significativa la productivitat, el registre doble cara i la precisió del color.

Andreu López, director de Production Printing Business Group Espanya: "La nostra aproximació serà als millors partners del mercat, al que se sumarà productes desenvolupats pròpiament per Ricoh quan es consideri necessari, més que crear un producte propi i intentar imposar"
Imagen

Entre els avantatges d'aquest equip destaquen les següents: alta velocitat d'impressió constant i independent del gramatge i del dúplex de 90 pàgines per minut en A4 (i 51 pàgines A3 per minut); tòner químic PxP i tecnologia sense oli per a una major precisió, flexibilitat i facilitat d'ús amb resultats d'offset, cicles de manteniment més llargs i unitats reemplaçables per l'usuari (Oru) que permeten el manteniment in situ i un temps de funcionament màxim; ampli catàleg de suports gràcies al qual s'automatitzen la configuració de paper per a una impressió d'alta qualitat i un ràpid flux de treball.

Andreu López també ha apuntat altres punts importants per a Ricoh en aquest any, com l'anunci de la cooperació estratègica amb Heidelberg, que en la seva opinió suposa una gran oportunitat que els permetrà avançar en el mercat de les arts gràfiques.

Sobre Ricoh

Ricoh Company, Ltd és una companyia tecnològica de solucions d'impressió de producció i impressió per a oficina, que col·labora amb empreses de tot el món per modernitzar els entorns de treball i optimitzar l'eficiència documental. L'empresa compta amb oficines a Europa, Amèrica, Àsia Pacífic, Xina i Japó. Ricoh Europe Holdings Plc. és una societat anònima i les oficines centrals de la regió Emea estan ubicades a Londres, Regne Unit i Amstelveen (Holanda).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    06/06/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iJornadas InterempresasEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis