Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Canon y Océ desarrollan en conjunto una prensa de producción digital
Cooperació entre companyies per a noves solucions d'impressió

Canon i Océ desenvolupen en conjunt una premsa de producció digital

Redacció Interempreses25/03/2011

25 març 2011

La companyia de solucions d'imatge Cànon Europe i l'especialista en gestió digital de documents Océ han presentat en l'última edició del Saló Internacional de la Indústria i la Comunicació Gràfica ( Graphispag 2011 ), celebrat a mitjans de març a Barcelona, la sèrie imagePress C7010VPS . Aquest producte desenvolupat conjuntament suposa una fita destacable en el procés de cooperació entre les dues companyies el que constitueix una prova palpable de les sinergies en investigació i desenvolupament (R + D).
Imagen

La sèrie imagePress C7010VPS és un pas endavant per a la impressió de producció en color integrada amb un flux de treball efectiu. El sistema ofereix els avantatges d'una premsa que combina la tecnologia de premsa digital en color de Canon amb la gestió operativa del controlador Prismasync de Océ. "Per als professionals de la impressió, aquesta plataforma ofereix impressió de qualitat equiparable al offset i millora l'eficiència de la producció amb la immediatesa, la reducció rendible de tiratges i l'estalvi de costos que comporta de la producció digital ", consideren des d'ambdues companyies.

ImagePress C7010VPS combina la tecnologia de premsa digital en color de Canon amb la gestió operativa del controlador Prismasync de Océ

Més productivitat

L'augment de la productivitat és una de les prestacions d'aquesta nova solució conjunta i s'aconsegueix, entre altres coses, gràcies a un programador de treballs intel ligent i un flux de treball enfocat a la gestió de substrats que redueixen al mínim les pèrdues de temps i augmenten la llibertat dels usuaris per poder planificar per endavant. Els models imagePress C7010VPS, imagePress C6010VPS i imagePress C6010S ofereixen totes les prestacions de la plataforma imagePress C7010VP, presentada per Cànon en IPEX el 2010.

La premsa digital Canon imagePress C7010VPS accelera la producció i permet planificar amb fins a vuit hores d'antelació
La premsa digital Canon imagePress C7010VPS accelera la producció i permet planificar amb fins a vuit hores d'antelació.

El sistema Océ Prismasync aporta a la sèrie Cànon imagePress C7010VPS una considerable potència de procés, la tecnologia integrada RIP d'Adobe, un bon maneig de substrats i gestió de color avançada, el que permet aconseguir altes velocitats de RIP i una "excepcional qualitat de color ". La connectivitat oberta del controlador permet una integració òptima dels sistemes Cànon imagePress sèrie S als fluxos de treball estàndards del sector.

Impressions de David Preskett, director d'Impressió Professional de Cànon Europa:

"L'alta qualitat del sistema Cànon imagePress C7010VPS i la velocitat amb la que hem pogut llançar al mercat demostra el nivell de cooperació que ja existeix entre Canon i Océ".

"Ara, Canon i Océ combinen una qualitat i productivitat sense precedents i l'eficiència de flux de treball de Prismasync en una família de digitals en color que obre tot un món d'oportunitats empresarials per als nostres clients".

"Els nous models no només milloren l'eficiència de la producció, sinó que la flexibilitat que ofereixen pel que fa a la gestió dels substrats, la reducció de tirades i el maneig intuïtiu permetran als professionals de la impressió ampliar les seves ofertes de serveis i augmentar la seva rendibilitat ".

Vuit hores planificades per endavant

La premsa digital Canon imagePress C7010VPS permet accelerar encara més la producció, amb un maneig intuïtiu i un programador de treballs intel ligent que aconsegueix incrementar la productivitat permetent fins a vuit hores de producció planificada per endavant. El programari Prisma de Océ facilita un flux de treball basat en tasques que permet als especialistes en preimpressió centrar-se en la preparació dels documents, mentre els operadors es dediquen a la producció.

El programari Prisma de Océ facilita un flux de treball basat en tasques que permet als especialistes en preimpressió centrar-se en la preparació dels documents, mentre els operadors es dediquen a la producció

Els usuaris es beneficien de l'exclusiu enfocament del flux de treball, orientat a la gestió de substrats, el que permet als que envien treballs seleccionar el suport correcte en el catàleg integrat en el sistema amb un sol 'clic'. D'aquesta manera, l'operador sap exactament què substrats s'han d'utilitzar i la premsa es configura automàticament per a aquests substrats seleccionats. Tot això permet a l'operador preparar treballs per endavant i, al mateix temps, reduir al mínim els errors, el temps de resposta i les deixalles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    06/06/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    30/05/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+iJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis