Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispag 2011 muestra este año la oferta de más de 500 marcas
Entre el 22 i el 26 de març, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona

Graphispag 2011 mostra aquest any l'oferta de més de 500 marques

Redacció Interempreses14/03/2011

14 març 2011

Graphispag, fira de caràcter quadriennal organitzada per Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Associació, reuneix entre el 22 i el 26 de març totes les novetats en maquinària i accessoris per als diferents sistemes d'impressió i per als acabats i transformació, a més de l'última tecnologia gràfica digital i una variada oferta de materials, suports i consumibles. Aquest any, el saló compta amb 25.000 metres quadrats dels pavellons 2 i 3 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, que ocupen 300 estands.
"Amb tecnologia, amb servei, amb especialització, amb aliances empresarials, amb major coneixement de les necessitats dels clients, amb una gestió professionalitzada, amb nous productes, amb internacionalització ... La innovació al sector gràfic pot aplicar des de múltiples vessants, però abans cada empresa ha d'analitzar els seus punts forts i febles per a determinar com ser millors ". Amb aquesta recomanació, el president de Graphispag 2011, Miquel Heredia, resumeix l'enfocament pràctic que adquireix aquesta edició del saló. Per això, els objectius de Graphispag 2011 són mostrar l'última tecnologia gràfica i ajudar a les empreses del sector a fer aquest exercici de reflexió per a preparar-se a competir en un nou escenari on el producte gràfic ha d'aportar més valor afegit.
Aquest any, el saló ocupa una superfície de 25.000 metres quadrats nets dels pavellons 2 i 3 del recinte Gran Via
Aquest any, el saló ocupa una superfície de 25.000 metres quadrats nets dels pavellons 2 i 3 del recinte Gran Via.

300 estands i 500 marques comercials

Per a això, Graphispag reuneix totes les novetats en maquinària i accessoris per als diferents sistemes d'impressió i per als acabats i transformació, a més dels últims desenvolupaments en impressió digital i una variada oferta de materials, suports i consumibles. Hi participen els principals subministradors de la indústria gràfica. El saló compta amb més de 500 marques comercials representades en uns 300 estands, que ocuparan 25.000 metres quadrats nets de superfície en els pavellons 2 i 3 del recinte de Gran Via. De forma directa, són presents una vintena d'empreses estrangeres de Bèlgica, Xina, Suïssa, República Txeca, Alemanya, Estònia, Finlàndia, França, Regne Unit, Itàlia, Japó, Països Baixos, Portugal i Suècia.
El sector amb més representació és el de Graphispag Digital (preimpressió, impressió digital, serigrafia i tampografia) amb el 38% dels expositors, seguit del de transformació i acabats amb el 26% de l'oferta comercial i el de maquinària i accessoris per imprimir que suposarà gairebé el 20% del saló. La resta es reparteix entre els materials, consumibles i serveis.

Graphispag coincideix en dates i recinte amb Sonimagfoto & Multimèdia, la fira de referència en fotografia i imatge a Espanya, fet que amplia l'oferta comercial a l'abast dels professionals gràfics, ja que poden visitar també aquest saló amb productes, serveis i aplicacions digitals per a fotografia, imatge professional i de consum, i tecnologia multimèdia que ocupa el pavelló 1.

Graphispag compta amb la presència directa d'una vintena d'empreses estrangeres
Graphispag compta amb la presència directa d'una vintena d'empreses estrangeres.

Congrés Graphispag 2011

Graphispag presenta diverses sessions, conferències i taules rodones amb les claus per reinventar l'activitat gràfica i afrontar el futur.

22 de març. Sessió inaugural

Mercat i empresa. Reptes tecnològics i mediambientals i com afecten a la societat i al sector gràfic. Plantejaments innovadors sobre la reestructuració del sector gràfic. Amb Frank Cost, catedràtic de publicació digital en el College of Imaging Arts and Sciences de l'RIT, Rochester Institute of Technology (Estats Units), del qual és també degà, i la consultora Laurel Brunner, directora gerent del grup internacional de consultoria Digital Dots ( Regne Unit).

23 de març. Oportunitats en publicitat i edició

Evolució del mercat en la publicitat impresa i impacte del canal en línia. Casos d'èxit en campanyes de promoció online i de producte imprès (client i agència). Amb representants d'empreses i associacions del sector editorial com Print Power, grup Grüner + Jahr (G + J) i Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG).

23 de març. Congrés d'asSTID: serigrafia, tampografia i impressió digital

Les ponències es poden seguir també en línia. Organitza Graphispack Associació amb la col·laboració d'Aedes.

24 de març. Evolució del mercat del llibre

El llibre electrònic. Compartir plataformes digitals i canals de distribució. Organitza el Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya i Fira de Barcelona. Amb representants d'Abacus, La Central, Edi Cat i Planeta.

24 de març. Llibres de text i continguts digitals

Influència de les noves tecnologies i els canvis socials en el llibre de text. Iniciatives tecnològiques, legislació i TIC. Amb Jesús Pérez Lara, gerent de processos / tecnologies editorials de Grup SM, Jesús Núñez, conseller delegat Grup Publicep; Pere De Andrés, president de la Federació de Gremis d'Editors i Joan Solà, director de Zinio Internacional.

24 de març. Impressió digital: petit i gran format

Noves oportunitats de negoci. Casos d'èxit. Amb representants de l'Institut Tecnològic i Gràfic Tajamar i les empreses Exaprint.es i JMG Garrofé Disseny / selfpackaging.es.

25 de març. Impressió de packaging

Amb l'entrada de la impressió digital al packaging, altres tècniques d'impressió s'especialitzen en mercats més concrets, amb tirades curtes i més oferta d'envasos. Amb representants de MAGHartmann (offset), Comexi (flexografia), Windmoeller (gravat en relleu), Hewlett Packard (impressió digital). Organitza Graphispack Associació i Fira de Barcelona.

25 de març. Formació per a formadors

Experiències de projectes impulsats per escoles d'arts gràfiques: 'Back to mine' dels Salesians d'Atocha i l'empresa Versàtil, Comunicació i Disseny, i 'La xarxa de professors de la comunitat d'Andalusia', de l'IES Ángel Ganivet de Granada. Es debatrà sobre el 'Futur de les Arts Gràfiques i evolució des del punt de vista tècnic', la 'Nova Formació Professional. Certificats de professionalitat 'i el' Estudi comparatiu dels continguts relatius a la indústria gràfica oferts per universitats internacionals '.

Premis Marco de Oro

VII Concurs Nacional de Serigrafia, Tampografia i Impressió Digital

De periodicitat biennal, els convoquen Fira de Barcelona i Graphispack Associació amb motiu de cada edició de Graphispag i de Graphispag Digital. Reconeixen els millors treballs impresos utilitzant aquestes tècniques a Espanya durant 2009 i 2010. Hi participen empreses i escoles d'arts gràfiques. En aquesta edició, s'ha premiat 13 treballs. La impressió digital en gran format ha estat la gran protagonista juntament amb la serigrafia, que es manté com a sistema per a treballs artístics i per proporcionar alta qualitat d'acabats.

S'han concedit, a més, dues distincions 'El millor del concurs' a una lona de l'empresa Sanca que va cobrir un supermercat en construcció ia una serigrafia artística realitzada per un estudiant de l'Escola d'Art Llotja. El jurat va atorgar una 'Menció especial' a la funda d'un calendari presentada pels alumnes de l'IES Emilio.

El lliurament de premis té lloc el 23 de març.

GG45 celebra l'aniversari

Per celebrar el seu 45 anys de recorregut, Graphispag ha convidat a 45 reconeguts dissenyadors a crear una col lecció de cartells que mostren les propietats i el potencial del producte gràfic. En realitat, són 45 +1 per representar continuïtat i confiança en el futur. La història se segueix imprimint. Els 46 cartells conformen una exposició que s'exhibeix al pavelló 2 de Graphispag. S'editarà també un llibre que reproduirà aquestes obres i que recollirà la història del saló. Tot un homenatge als valors de la comunicació impresa.

Graphispag premia la fidelitat

Graphispag celebra els seus 45 anys premiant a les empreses i persones que han participat des de 1966. Elles han estat protagonistes de l'evolució del saló i són exemple del suport i fidelitat amb el qual la indústria gràfica ha sostingut la llarga trajectòria de Graphispag. Aquest acte de reconeixement té lloc el 23 de març.

Empreses homenatjades

  • Agfa Gevaert
  • Beca Grafic, SA
  • Böttcher Ibérica, SA
  • Comexi SA
  • Dugopa
  • Durst Image Technology Iberica, SA
  • Escoles Professionals Salesianes
  • Grup Comart, SA
  • Henche Tecnologia Gràfica Industrial, SA
  • Ibèrica Ag
  • Kodak SA
  • Lapeyra & Taltavull
  • Maquinària Arts Gràfiques Hartmann, SLU
  • Sistemes Rafael, SA
  • Tallers Llorens-Planas, SL
  • Tallers Morató SL
  • Torras Paper, SA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    06/06/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    30/05/2024

Enllaços destacats

Jornadas InterempresasFundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis