Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a LithoPlate, en Graphispag 2011

LithoPlate, a Graphispag 2011

10/03/2011

10 març 2011

Línia de fabricació de planxes ceràmiques
Línia de fabricació de planxes ceràmiques.

LithoPlate ha desenvolupat noves planxes CTP amb superfície ceràmica que presentarà a Graphispag. El nou recobriment ceràmic, segons explica Joan Hernández, gerent de l'empresa, substitueix el substrat electrograneado i anoditzat que s'ha utilitzat en la fabricació de gairebé totes les planxes òfset en els últims 40 anys.

Aquestes planxes ceràmiques contribueixen també a la millora ambiental, ja que redueixen o eliminen l'alcohol isopropílic en la impressió, disminueixen el consum de revelador i, durant la seva fabricació industrial, no es produeix dissolució d'alumini ni abocaments que hagin de ser neutralitzats, com passa a la fabricació de totes les altres planxes no ceràmiques.

Les planxes CTP ceràmiques són per Hernández "les més ecològiques i, probablement, les que proporcionen la millor qualitat d'impressió del mercat, pel que representen una important contribució al constant progrés de la impressió en offset".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    06/06/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    30/05/2024

Enllaços destacats

EasyLinneJornadas InterempresasFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis