Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a HP, en Graphispag 2011
Pavelló 2, Stand C339

HP, a Graphispag 2011

Redacció Interempreses07/03/2011

7 març 2011

En l'exposició Graphispag d'aquest any, que se celebra a Barcelona entre el 22 i el 26 de març, HP presenta una àmplia gamma de solucions d'impressió gràfica de gran format, comercials i industrials pensades per ajudar al creixement dels seus clients i augmentar la seva rendibilitat.

HP, que se situa a la sala 2, estand C339, expandeix el seu abast de l'àmplia gamma de solucions gràfiques amb la presentació de la innovadora tecnologia d'impressió digital HP Indigo, dissenyada per satisfer les exigents necessitats dels pel que fa a projectes de dades variables de gran volum, tant d'alimentació per fulles com d'alimentació web per etiquetes i impressió comercial. També presenta les impressores HP Scitex, dissenyades per a una gran quantitat d'aplicacions d'impressió de senyalització, i les impressores HP Designjet per sectors com la cartelleria i senyalització, fotografia, o fins i tot per arquitectura i enginyeria.

HP Indigo 7500 Digital Press
HP Indigo 7500 Digital Press.

L'últim de la signatura

La presentació completa de premses, impressores i solucions en exposició per part d'HP a Graphispag engloba les premses HP Indigo 7500 Digital Press i HP Indigo WS6000 Digital Press. Com la solució d'alimentació per fulles, de gran volum i de tecnologia avançada, la premsa digital HP Indigo 7500 ofereix el mateix aspecte i tacte que la impressió offset i una reproducció de qualitat fotogràfica per oferir un ventall d'oportunitats sense precedents als proveïdors de serveis d'impressió. D'altra banda, la premsa digital HP Indigo WS6000, que es presenta juntament amb l'equip d'acabat ABG Digicon, és una solució potent amb alimentació de rotllos, orientada a la impressió d'aplicacions d'envasos flexibles, sleeves termoretràctil i etiquetes de gran qualitat i tirada mitjana que ofereix un temps de resposta ràpid.

Les tecnologies d'impressió HP Làtex es veuen representades en la versàtil impressora HP Scitex LX800 de 88 m² / h, que destaca, fins ara, com el dispositiu més productiu i important en relació amb les tintes de làtex HP, i també en la impressora HP Designjet L25500, que ofereix una impressió senzilla i de baix manteniment amb una àmplia gamma d'aplicacions, des de la decoració d'interiors fins a la senyalització per a exteriors. Les dues impressores utilitzen tintes HP Làtex amb base d'aigua que i tenen la capacitat de realitzar impressions per a aplicacions d'interiors, on l'olor és una preocupació, pel que atrauen a clients sensibilitzats amb el medi ambient.

El model HP Scitex LX800 compta amb les tecnologies d'impressió HP Làtex
El model HP Scitex LX800 compta amb les tecnologies d'impressió HP Làtex.

Els assistents tenen l'oportunitat de veure com la versatilitat dels diferents substrats pròpia de la tecnologia d'impressió HP Làtex pot augmentar els ingressos dels propietaris de negocis dedicats a la senyalització i impressió a través d'un taller informatiu sobre les aplicacions de l'estand que té lloc durant la fira.

També estan exposades la potent impressora HP Scitex FB500 de superfície plana UV i la impressora fotogràfica HP Designjet Z6200. La impressora HP Scitex FB500 de 163 centímetres presenta funcionalitats opcionals de tinta blanca per ampliar l'oferta d'aplicacions disponibles per als usuaris, mentre que la HP Designjet Z6200, en la qual s'utilitzen negres HP Viviu Photo, ofereix resultats de gran qualitat i la màxima velocitat pel que fa a les impressores de gran format de la seva mateixa categoria.

Per completar l'àmplia gamma de productes que es presenta a Barcelona, destaquen la HP Designjet Z5200 PostScript Printer, una impressora fotogràfica de baix cost apropiada per a aquelles copisteries que decideixin dedicar-se a la impressió en gran format, a més de la nova HP Designjet T7100 Printer, la primera impressora d'injecció tèrmica de tinta que funciona amb la velocitat i el cost propis de les solucions làser i que està dissenyada per a departaments centrals de reprografia d'empreses i centres de reproducció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    06/06/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    30/05/2024

Enllaços destacats

EasyLinneJornadas InterempresasFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis