Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ainia organiza el 5 de mayo un nuevo curso online

Ainia organitza el 5 de maig un nou curs online

29/04/2014

29 d'abril de 2014

Planta pilot d'envasament
Planta pilot d'envasament.

En un entorn on el consumidor demanda que els aliments durin més i en millors condicions, les noves tipologies d'envasos permeten millorar de forma molt important la durabilitat, qualitat i conservació dels productes, protegint-los de la seva deterioració, augmentat la seva vida útil i evitant la seva retirada del mercat. Però, quin característiques deuen tenir els envasos per a cada tipus d'aliment? Els materials i les seves propietats, el disseny, els processos de fabricació i d'ompliment, els sistemes d'envasament o la interacció entre l'envàs i l'aliment, són importants consideracions a tenir en compte a l'hora de desenvolupar un envàs amb unes exigències cada dia majors.

Ainia Centro Tecnològic, en col·laboració amb Aimplas, ha organitzat pel 5 de maig, la quarta edició del curs online ‘Principals materials i sistemes d'envasament en indústries agroalimentàries’, amb la finalitat de donar a conèixer els principals requeriments dels aliments pel que fa a l'envàs, a través d'un estudi detallat dels materials, tipologies i sistemes d'envasament. Revisant a més, les noves tecnologies i tendències.

Dirigit a professionals i estudiants del sector agroalimentari i afins, el curs de 80 hores, farà referència en primer lloc a les causes de la deterioració dels aliments, els requeriments exigibles i els principals tipus d'envasos. Així mateix, es concretarà les propietats, el procés de fabricació, les característiques i tendències d'envasos metàl·lics, de vidre, de paper i cartró o plàstics, fent també referencia a materials del tipus ceràmics, biopolímers, degradables o, fins i tot, recobriments comestibles. La interacció de l'envàs amb el producte, analitzant fenòmens com la corrosió, la permeabilitat, la migració o la funció de l'envàs actiu, i el sistema d'envasament (a buit, en atmosfera modificada, asèptic o amb tractaments tèrmics) seran altres temes importants a abordar.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

    Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    09/05/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    02/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis