Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Internet, gran oportunidad para favorecer la internacionalización de las empresas alimentarias españolas

Internet, gran oportunitat per afavorir la internacionalització de les empreses alimentàries espanyoles

02/10/2013

2 d'octubre de 2013

La internacionalització constitueix avui dia un fenomen clau i una decisió totalment estratègica per a les empreses del sector alimentari i de gran consum. Analitzar les oportunitats d'altres mercats, les tendències de consum, el comportament del consumidor als països de referència, la competència, així com estudiar les estratègies d'internacionalització que les grans marques estan duent a terme, són algunes de les accions que l'empresa alimentària pot prendre per dirigir-se millor a altres mercats. El canal online brinda grans oportunitats, i permet, amb una inversió reduïda, iniciar un procés d'aquestes característiques, monitorizando a tot moment cadascuna de les accions que es duguin a terme.

Ainia centro tecnològic ha organitzat pel 15 d'octubre una jornada gratuïta que amb el títol ‘Internacionalització online de les empreses alimentàries’ permetrà conèixer les principals eines per dur a terme una adequada recerca de mercats que faciliti una eficient presa de decisions; aprendre quins són les plataformes online i marketplaces que recolzin el procés de comercialització de productes alimentaris; conèixer les estratègies d'internacionalització de les principals empreses del sector alimentació al canal online i com monitorizar les accions estratègiques en nous mercats.

Imagen
La jornada gratuïta, de quatre hores de durada, serà impartida per Eduardo Martínez, expert en Màrqueting Online Internacional. Des del punt de vista docent, ha estat col·laborant com a professor i ponent en diversos cursos, seminaris, masters i postgraus en diferents escoles de negocis com ESIC, Escola Europea de Negocis i associacions empresarials com AJE. Ha participat en l'optimització per Google en les ‘Google academies’, especialitzant-se principalment en les temàtiques de ‘Disseny del Pla de Màrqueting Digital’, ‘Posicionament en Cercadors’, ‘Gestió i Optimització Google Adwords’ i ‘Analítica web’, i impartint altres matèries com a ‘Social mitja Màrqueting” i “Publicitat Digital’.

Empreses o entitats relacionades

Ainia Centro Tecnológico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis