Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Destacados líderes hispanos de Estados Unidos visitan ainia

Destacats capdavanters hispans d'Estats Units visiten ainia

17/12/2012

17 de desembre de 2012

Líders hispans d'Estats Units que destaquen en camps tan diferents com la política, empresa, economia, universitat o les arts van visitar la setmana passada ainia, amb l'objectiu de conèixer el més avançat de la innovació espanyola en alimentació i apropar la realitat de la R+D+i del nostre país a la comunitat hispana més influent d'EUA. Acompanyats pel secretari autonòmic, José Monzonís, van conèixer de mà dels investigadors d'ainia i del seu director general, Sebastián Subirats, les innovacions pioneres que s'estan realitzant en el centre en l'àmbit de la R+D+i alimentària.

Els líders hispans nord-americans es van interessar especialment per algunes línies de treball d'ainia, com els avanços en estudis de biodisponibilidad alimentària que es realitzen amb el biodigestor artificial patentat pel centre; la bioproducción de compostos actius procedents de microalgas, les últimes tecnologies netes d'extracció i purificació amb fluids supercríticos; o la generació d'energies renovables a partir de subproductes i deixalles alimentàries.

Imagen
El sector alimentari espanyol té un enorme potencial a EUA. El treball que estan exercint centres tecnològics com ainia és fonamental que sigui conegut per la comunitat hispana més influent d'EUA, com una via més per apropar la tecnologia espanyola de referència al mercat nord-americà. El director d'ainia, Sebastián Subirats, va destacar la importància que té per al centre el desenvolupament d'aliances tecnològiques i de cooperació que permetin generar valor a la R+D+i. Segons Subirats, “aquestes aliances són claus per aportar innovació de valor al sector alimentari; un sector que és sense cap dubte el millor ambaixador de la marca Espanya al món”.

Empreses o entitats relacionades

Ainia Centro Tecnológico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis