Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Chauvin Arnoux ofrece soluciones en la gestión de energía

Chauvin Arnoux ofereix solucions en la gestió d'energia

02/09/2013

2 de setembre de 2013

Chauvin Arnoux disposa d'una àmplia oferta de productes nous que busquen facilitar el seu treball durant qualsevol intervenció en armaris elèctrics. Equips que registren la potència i energia, transformadors de corrent, centrals de mesura, amperímetres amb sensors flexibles, entre uns altres.

El seu registrador de potència i energia més nou PEL 100, està dissenyat per usar en totes les instal·lacions elèctriques amb la finalitat de fer-les més econòmiques i sostenibles. En tan sols dos minuts d'instal·lació, el PEL 100 començarà a fer tot el treball. Inclou a més un imant que permet situar-ho en qualsevol armari elèctric sense que suposi un impediment per tancar o una interrupció del procés industrial. Al seu torn, la gamma DigiFlex, són amperímetres TRMS eficients a causa que els seus sensors flexibles connectats a la carcassa compacta troben fàcilment un buit en qualsevol armari, solucionant així els problemes d'espai durant el mesurament.

Chauvin Arnoux
Chauvin Arnoux.

Chauvin Arnoux Ibèrica presenta el seu nou Kit Renovenergy amb els millors equips per al seu punt de mesura d'Eficiència Energètica a un preu molt accessible. Inclou un pack de 3 transformadors de corrent Tcclip, un Enerium 50, l'analitzador de xarxes amb corbes de càrrega i Ethernet, i un programari per a l'anàlisi de les dades I.view+. Pot personalitzar el Punt de Mesura amb qualsevol central de mesura de la gamma Enerium o als comptadors Ulys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    12/09/2024

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAiClimaSalón de gas renovableProfei, S.L.AWA Show2beXIX Congreso Anual de Cogeneración

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis