Solge Systems, S.A. - Etiquetadores automàtiques i línies d'etiquetage

Solge Palet 2C

Implesoras/ Aplicadoras d'etiquetes: automàtiques

Fotografia de Implesoras/ Aplicadoras d'etiquetes
La Impressora-Aplicadora Solge Palet, imprimeix i aplica automàticament 1, 2, 3 o 4 etiquetes en les cares adjacents dels palés/taujana/pallet, segons normativa d'etiquetatge de trazabilidad GS1-128 (EAN-128).

Aquest sistema d'etiquetatge de palés permet automatitzar totalment la identificació d'aquests. Podrà etiquetar palés assignant a cadascun el seu matricula SSCC amb el qual complirà normativa d'etiquetatge EAN128.

L'etiquetadora de palés de Solge té una velocitat d'etiquetatge de fins a 400 palets/hora a una cara, i 150 palés/h a dues cares.

Característiques principals:

Velocitat d'etiquetatge de fins a 400 palets/h a una cara, i 150 palés/h a dues cares. La cazoleta porta-etiquetes s'adapta perfectament a la superfície del palé. Les bobines d'etiquetes són de fins a 350 mm. de diàmetre. (rotllos de 2.800 etiquetes 148x210 mm). Sistema de verificació d'etiqueta aplicada i de llegibilitat del codigo de barres imprès. Inclou control total del sistema mitjançant pantalla tàctil.

L'etiquetatge automàtic de palés, assegura la trazabilidad del mateix en tot la cadena de subministrament: fabricant, magatzems logístics, majorista, distribuïdor, i client final.