Disset Odiseo, S.L. - Armaris de seguretat

Armaris de seguretat ignífugos: resistents al foc durant 30 i 90 minuts

Fotografia de Armaris de seguretat ignífugos
Disset Odiseu disposa d'armaris de seguretat ignífugos Indicats per emmagatzemar líquids inflamables i contaminants en llocs de treball, segons normativa DIN 14470-1, resistents al foc durant 30 i 90 min.

El panell exterior d'acer (espessor 1,25 mm) compta amb revestiment de pintura en pols d'alta qualitat. El panell interior és de planxa d'HPL pintada. El sòcol és d'acer inoxidable en els models resistents a 90 min.

Tot el conjunt de l'armari porta la certificació d'un laboratori de proves de materials segons norma DIN 12925 i TRbF 20-L amb resistència al foc de 90 min.

Els armaris estan equipats amb dues portes amb obertura individual, amb dispositiu automàtic de tancament i amb sistema de bloqueig per temperatura.

Un termoparell realitza el tancament de les portes si s'elevés la temperatura, segons normativa DIN 14470-1, entre 40 i 50 °C.

En cas d'incendi es realitza automàticament el tancament del sistema de ventilació. El canal de ventilació està situat en la part posterior de l'armari amb conductes en cada nivell d'emmagatzematge, per a l'extracció de vapors dels dissolvents. Els orificis de ventilació amb tubs DN75 estan en la part central de l'armari.

L'anivellació de l'armari és fàcil i segura gràcies a indicadors de nivell interior.