Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los centros tecnológicos, aliados de las pymes

Els centres tecnològics, aliats de les pimes

22/05/2012

22 de maig de 2012

La Federació Espanyola de Centres Tecnològics (Fedit) va participar el passat 18 de maig en SEPCO, el Saló de Trobada de pimes i Comerç que se celebra a Santander. La directora de comunicació de Fedit, Marta Muñoz, va donar a conèixer en aquesta trobada com els Centres de la Federació actuen com a dinamitzadors de la productivitat i de la competitivitat de les empreses.
Els centres tecnològics Fedit treballen amb més de 25.000 empreses a l'any, de les quals el 91% d'elles són pimes. La labor que exerceixen els centres és fonamental per a aquest tipus d'empreses, ja que gràcies al seu treball, aquest tipus d'empreses poden incorporar-se a la carrera de la innovació i, en conseqüència, millorar la seva competitivitat.

El 92% de les empreses que han col·laborat amb els Centres Fedit es declaren bastant satisfetes o molt satisfetes amb els resultats obtinguts d'aquesta relació. En concret i segons un estudi independent realitzat per un equip internacional liderat per l'Institut Flores de Lemus de la Universitat Carlos III, el 56,56% de les empreses consideren que aquesta relació ha influït positivament en la seva xifra de negocis, el 48,41% en els seus beneficis empresarials, el 38,4% en el nombre de clients atesos i el 37,3% en la seva productivitat.

La directora de comunicació de Fedit també va voler presentar als assistents de SEPCO la plataforma Seinnova (www.seinnova.es). A través d'aquesta eina, les empreses troben en menys temps i amb un menys esforç la millor solució a les seves necessitats d'innovació. Els proveïdors de solucions d'innovació, per la seva banda, poden contactar amb un gran nombre d'empreses.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/05/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    06/05/2024

Enllaços destacats

LogisforumAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis