Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Madrid acogerá el próximo Congreso Nacional de las Tecnologías de Identificación y Trazabilidad

Madrid acollirà el proper Congrés Nacional de Tecnologia d'Identificació i Traçabilitat

11/03/2011

11 març 2011

Madrid acollirà el proper dia 7 d'abril el proper Congrés Nacional de Tecnologia d'identificació i traçabilitat, organitzat per IDtrack, amb l'objectiu de convertir-se en el fòrum de debat més innovador, ja que comptarà amb la presència dels principals actors d'aquest sector que mostraran les novetats tecnològiques respecte a solucions de programari, identificació, magatzems i logística. La trobada, destinat a responsables de R + D, logística i operacions de companyies de diversos segments d'activitat empresarial, reunirà en un sol dia vuit seminaris que se celebraran amb caràcter aglutinador i sectorial.

Així, durant la jornada 25 experts d'empreses punteres exposaran casos pràctics d'implantació d'aquestes tecnologies i més de 20 expositors mostraran in situ les últimes novetats tecnològiques. "Aquesta edició del Congrés tindrà lloc a Madrid, ja que és una ciutat on hi ha una gran demanda de conèixer els últims avenços que afecten els departaments de producció, logística i emmagatzematge", puntualitza el director de IDtrack, Lluís Soler Gomis. El Congrés Nacional de Tecnologia d'identificació i traçabilitat és gratuït per a les empreses usuàries d'aquestes tecnologies, té periodicitat semestral i en la seva passada edició va reunir més de 500 professionals al voltant de les novetats tecnològiques.

Imagen

D'altra banda, Soler remarca que "en aquesta nova edició el Congrés comptarà amb nous 'tracks' en què destaquen LEANtrank que mostrarà i ajudarà a les empreses a ser més productives al menor cost, una cosa vital en els moments de crisi i SALUDtrack, seminari que inclou els sectors hospitalaris, clínics i de la indústria i distribució farmacèutica ". A més, durant el Congrés es desenvoluparan LOGIStrack, TEXTILtrack, AUTOMATIZACIONtrack, RFIDtrack, SOFTtrack i VOZtrack 2011.

La celebració de LEANtrack'11 respon a les peticions dels assistents als seminaris anteriors que demanaven aprofundir en les diferents opcions d'implantació de la millora contínua o Lean Manufacturing. Per la seva banda, SALUDtrack'11, recollirà les últimes novetats que s'apliquen en Hospitals, clíniques i en la indústria i distribució farmacèutica. El Congrés Nacional de Tecnologia d'identificació i traçabilitat també acollirà la celebració d'altres seminaris de gran reputació com: LOGIStrack'11, "l'esdeveniment de referència en el sector alimentació", que se centra en la indústria i distribució alimentària.

TEXTILtrack'11 està destinat en exclusiu a les tecnologies d'identificació i logística del sector tèxtil. Així mateix, AUTOMATIZACIONtrack'11 sorgeix aquest any amb l'objectiu de recollir les últimes novetats tecnològiques per aconseguir l'automatització de qualsevol planta. En la seva 8a edició, RFIDtrack'11 s'ha posicionat com l'esdeveniment líder per mostrar les solucions tecnològiques de la Identificació mitjançant la Ràdio Freqüència. Finalment, l'esdeveniment de SOFTtrack'11 celebra aquest any la seva 3 ª edició a la ciutat de Madrid després de l'èxit de les dues passades edicions. Finalment, VOZtrack'11 és un seminari multisectorial (alimentació, farmacèutic, distribució...) que analitzarà detalladament la tecnologia vocal.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    18/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis