Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La medición y la seguridad, protagonistas entre las novedades de Ega Master
La companyia alabesa també mostra la seva completa gamma d'eines de mà

El mesurament i la seguretat, protagonistes entre les novetats de Ega Màster

Redacció Interempreses08/03/2011

8 març 2011

Ega Màster , que encara en època de crisi segueix creixent, participa amb un estand de 200 metres quadrats en Ferroforma (3 / E-19 F-20), on presenta importants novetats en tots els camps de l'eina de mà, amb una completa gamma per a automoció, mesurament de precisió i molt especialment en la de seguretat intrínseca amb instruments antiexplosió amb certificació ATEX.

Així mateix, la proximitat de la fàbrica al recinte firal (tot just 45 minuts amb cotxe) facilitarà la visita dels clients interessats en conèixer de primera mà la planta industrial i la seu social de Ega Màster.

Egatronik, dispositius electrònics de precisió

El mesurament de precisió és una necessitat fonamental: el confort, la qualitat, l'eficiència i, sobretot, la seguretat, són determinades per la precisió de les mesures que es realitzen. Conscient d'això, Ega Màster ha desenvolupat una àmplia gamma d'instruments electrònics de mesura i testeig de gran precisió i innovació, que permetran als usuaris professionals realitzar el seu treball amb les màximes garanties, la seguretat de la feina ben feta i la màxima eficàcia.

Són instruments que permetran realitzar tot tipus de mesures elèctriques, electròniques, d'aïllament, il luminació, temperatura, so i velocitat, entre altres, per als sectors industrials i professionals més exigents: automoció, aeronàutica, il luminació, elèctric, electrònic, manteniment industrial, seguretat i salut, construcció, ferroviari, naval, i un llarg etc.

Nova gamma Egatronik
Nova gamma Egatronik.

Tablet-PC intrínsecament segur

El robust ordinador portàtil MasterEx es converteix mitjançant un ràpid gir en un establiment Tablet-PC. Desenvolupat pensant en l'ús diari, i com a opció necessària en ambients potencialment explosius, el MasterEx està equipat amb una innovadora pantalla tàctil. Compte tant amb el certificat MIL-h 8I0G com amb la conformitat IP65. Posseeix una carcassa de magnesi, un disc dur anticops i està protegit contra vibracions i és segur contra caigudes. A més està equipat amb capes I / A i portes segellades per evitar danys causats per partícules sòlides i humitat.

Amb un processador Intel Core-2 Duo d'un extrem baix voltatge, l'MasterEx compta amb un disseny silenciós i lliure de ventilació, a més d'oferir una potència necessària a les més diverses i exigents aplicacions.

El MasterEx inclou una pantalla LCD de 10,4 polzades. A més inclou un complet teclat (83 tecles). S'adapta molt ben a diversos camps d'acció: posseeix una càmera web integrada de 2megapíxeles, i també es pot adaptar un receptor GPS encastat i d'una antena. Ofereix gran varietat d'opcions de connexió, fins i tot Bluetooth, WLAN i WWAN, així com avançades còpies de seguretat TPM, per a la protecció de dades importants.

El MasterEx és una opció necessària en ambients potencialment explosius
El MasterEx és una opció necessària en ambients potencialment explosius.

Empreses o entitats relacionades

EGA Master, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Viastore: De la entrada a la salida de mercancías

    Viastore: De la entrada a la salida de mercancías

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/05/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    27/05/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Logisforum

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis